Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nekada najozloglašeniji holivudski neženja iskreno o porodici: Nisam htio imati djecu, a onda je došla Amal

Preuzmite sliku

George Clooney pronašao je mir. 60-godišnji glumac otvorio se o svom braku s Amal Clooney i njihovim četverogodišnjim blizancima Alexandrom i Ellom tijekom podcasta Marca Macrona. Rekao je da “ne može biti zadovoljniji porodičnim životom”.

Iako je bio najozloglašeniji holivudski neženja, sve se promijenilo kad je upoznao Amal (43). Opisao ju je kao “najneobičniju, najpametniju, briljantnu i najljepšu ženu” koju je ikad upoznao, prenosi index.hr.

“Nisam se htio ženiti, nisam htio imati djecu. A onda je ovo izvanredno ljudsko biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio. I od trenutka kad sam je upoznao, znao sam da će sve biti drugačije”, rekao je voditelju.

“Izašao sam s jako puno lijepih, pametnih i talentiranih žena. Ali postoji neko poseban za tebe. To je za mene bila Amal. Ono što sam na početku osjetio s njom, ona iskra, do tada nisam doživio”, nastavio je.

 • George i Amal vjenčali su se 2014., nakon manje od godinu dana veze. George kaže da su zauzeli drugačiji pristup kad je u pitanju osnivanje porodice.

  “Bila je to rasprava. Bili smo u braku oko godinu dana, bili smo u kući prijatelja koji su imali dijete. Bilo je jako glasno i odvratno, a ja sam rekao: ‘Oh, sranje!’ Rekao sam Amal da sam sretan što smo se našli, a ona je uzvratila: ‘Čini se da tu sreću treba podijeliti s drugim ljudima.’ Razmišljao sam o tome možda minutu, a onda rekao da sam za ako je i ona”, prisjetio se.

  Ono što nisu očekivali je da će Amal zatrudnjeti s blizancima.

  “Nekako sam bio spreman za jedno, ova ideja me užasnula. Sad mi se sviđa i hvala Bogu da imamo dvoje djece”, dodao je o blizancima koje su dočekali u junu 2017.

  Očinstvo ga je učinilo sretnijim, kaže, a u budućnosti si namjerava olakšati i smanjiti poslovne obveze kako bi više vremena provodio s porodicom.

  “Neki dan sam vodio ovaj razgovor s Amal. Napunio sam 60. Oboje radimo, predani smo poslu, ali provodit ćemo vrijeme s našom djecom i putovati. Imamo kuću s jezerom i ljuljačkom. Sa 60 je još mogu ljuljati, a s 80 nisam siguran”, našalio se. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,