Četvrtak, 9. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon predoziranja, srčanog i tri moždana udara pjevačica je potpuno promijenila izgled

Preuzmite sliku

Demi je u potpunosti odlučila promijeniti imidž i ošišala se na nekad popularnu frizuru, takozvanu “fudbalerku”

Pjevačica Demi Lovato (29) svašta je prošla u životu, a o svemu je svojevoljno progovorila u svom dokumentarcu “Dancing with the Devil” koji je premijerno prikazan 23. februara na Youtubeu.  Naime, pjevačica se 2018. godine predozirala te su je, kako je sama istaknula, minute dijelile do smrti. No, srećom, uspjela se othrvati drogi i alkoholu i vratiti mentalnu snagu, prenosi Večernji list.

  • Ove su je semdice paparazzi uhvatili u shoppingu s Paris Hilton u Zapadnom Hollywoodu, no jedva je iko uspio prepoznati. Demi je u potpunosti odlučila promijeniti imidž pa se nedavno ošišala na takozvanu “fudbalerku”, a dodatnu je pažnju plijenila i odjevnom kombinacijom. Obukla je kariranu košulju ispod koje je nosila tek crne štrample na koje je obula crne lakovane cipele na petu.

    Podsjetimo, Lovato se inače ne libi govoriti o svojim psihičkim i fizičkim problemima s kojima se i dalje bori.

  • – Imala sam tri moždana udara i srčani udar. Ljekari su mi rekli da me samo pet do deset minuta dijelilo od smrti. Sve to ostavilo je posljedice na mom mozgu i još danas se oporavljam od svega. Moždani je naštetio i mom vidu i zbog toga više ne vozim automobil – ispričala je pjevačica početkom godine. Rekla je kako zbog posljedica koje je pretrpjela nakon tri moždana udara dugo vremena nije mogla ni čitati. – Imala sam problema s vidom i to mi je stvaralo poteškoće, pogotovo kod čitanja tako da je bilo pravo čudo kad sam dva mjeseca nakon moždanog mogla čitati – rekla je Demi u najavi dokumentarca.

  • 2018. godina bila joj je najgora u životu. 24. jula, samo dva dana prije nego što je trebala izaći na pozornicu u New Jerseyu,  prevezena je u bolnicu u Los Angelesu nakon što je pretrpjela predoziranje opioidima. – Tog dana prešla sam liniju koju nikada prije nisam prešla – priznaje pjevačica kojoj je život tada spasio tjelohranitelj koji ju je pronašao kako nepomično leži na podu i skoro se ugušila dok je pokušavala povratiti. Samo dan prije u svojoj vili na Beverly Hillsu organizovala je rođendansku zabavu. U augustu Lovato izlazi iz bolnice i sljedeća tri mjeseca će provesti u klinici za odvikavanje. Baš u martu te godine pjevačica je proslavila šest godina otkako nije okusila kap alkohola ili droge.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,