Srijeda, 12. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najpoznatija hrvatska navijačica napadnuta u Grčkoj

Preuzmite sliku

Ivana Knol, najpoznatija hrvatska navijačica, doživjela je neprijatnost na ljetovanju u Grčkoj kada ju je jedna žena napala u lokalu.

Povod za to je, kako ona kaže, to što je partner dotične odmjeravao lijepu Hrvaticu.

O svemu tome ona je obavijestila svoje pratioce na Instagramu.

– Napadnuta sam od strane nepoznate žene četrdesetih godina dok sam pila piće s prijateljima, misleći da mi ne treba obezbjeđenje u ovoj lijepoj, bezbjednoj zemlji. Razlog zašto me je napala je zato što je njen partner gledao u mene kada sam ulazila u bar. Ona me je sama čekala 3 sata u kafiću dok ne završim i napala me. Ja je nisam čak ni primijetila u baru. Srećom, moja dva prijatelja su je uhvatila i držala dalje od mene. Bila je toliko luda da je govorila da će da me “ubije”. Dobra stvar je da je policija došla poslije sat vremena i priveli su je. Ne pišem ovo da bih vam ispričala priču, već da vas pitam, žene, šta je s vama?” – počela je ona i dodala:

– Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Kako ne razumijete da je negdje uvijek neka žena koja je ljepša, mlađa, privlačnija, pametnija, moćnija, uspješnija od druge. Što prije prihvatite to postat ćete sretnije i bogatije verzije sebe, bit ćete kompletne, a ne ljubomorne. Ne cijenite sebe na osnovu muškarca, zato što su oni tu samo da vam daju snagu ili glavobolju, to zavisi od vašeg izbora. Ali nisu tu da vas vrjednuju – napisala je ona.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,