Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kad srce boli, Severina objavila emotivan video: Od subote čekam da vidim svoje dijete, on mi ne da…

Preuzmite sliku

Poznata pjevačica stigla je u drugu zemlju, kako kaže, samo da bi vidjela svog 8-godišnjeg sina…

Naime, Severina je na svojoj Facebook stranici objavila emotivan video na kojem se vidi da stoji ispred ulaza svog bivšeg muža Milana Popovića. S obzirom da je korona virus zašao u cijelo Evropu, pa tako i u zemlje bivše Jugoslavije, Severina kako se na videu vidi, nosila je masku, piše Tuzlanski.ba.

Kojićeva je u opisu videa napisala;

“Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijelu sedmicu, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi.

Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me uopće nije obavijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata…”

Snimak je za 40-ak minuta skupio skoro 3 hiljade reakcija, a mnoge korisnice Facebooka pjevačici su pružile podršku u ovoj, kako su i same nazvale, borbi da vidi svoje dijete. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,