Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ilma Karahmet otpjevala svjetske hitove, pokazala sasvim novu energiju

Preuzmite sliku

Koncert koji je za svoju publiku priredila mlada pjevačica Ilma Karahmet, svi zainteresovani mogu pogledati na njenom Youtube kanalu. A juče je Ilma častila svoju publiku izvedbom svjetski poznatih hitova.

Freddie Mercury bi defintivno bio oduševljen kada bi mogao da čuje Ilminu interpretaciju pjesama grupe “Queen” koje je ova pjevačica otpjevala u koncertnim uslovima. Karahmetova je u jednu pjesmu spojila hitove “Bohemian Rhapsody”, “Another one bites the dust” i “Crazu little thing called love” i pokazala sasvim novu energiju.

“Queen” je moj omiljeni bend i sigurna sam da mnogi ne znaju neke od ovih pjesama, a ja sam tu kao zagovornik stare, dobre muzike koja nikada neće i ne smije nestati. To je razlog zbog kog sam se sa vrhunskom ekipom upustila u ovakav projekat. Nadam se da ćete uživati u ovom mješovitom zvuku.”

Potpuno razigrana Ilma pokazala je da joj nisu samo balade uža specijalnost, već da savršeno izvodi sve žanrove. Mnogi će se iznenaditi kada Ilmu budu vidjeli u sasvim novom raspoloženju, razigranu na bini poput Freddie Mercurya. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje