Srijeda, 30. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Grk koji je spavao sa više od 4.000 žena upozorava: “Klinci, evo šta sam shvatio poslije svega”

Objava koja stiže pet godina kasnije, a tiče se čuvene izjave o 4.000 žena

44-godišnji grčki glumac i model Giannis Spaliaras je još prije 5 godina izjavio nešto što mu je doslovno od tada obilježilo život.

Naime, on je u jednom intervjuu izjavio da je kroz njegov krevet prošlo više od 4.000 žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

Pet godina kasnije grčki zavodnik, koji je poznat i po svojim projektima na Netflixu, otkrio je da je ovu izjavu dao pod pritiskom novinara i sasvim spontano.

– Ne prikazuje me ta izjava u najboljem svjetlu – napisao je na Instagramu i nastavio – Ne znam zašto ću sada tek progovoriti o tome, ali želim nešto da kažem o ozloglašenoj izjavi o 4.000 žena… Nisam lik koji se bilo kada i bilo gdje hvali svojim osvajanjima, niti sam ih brojao, ali ta izjava je jednostavno nastala nakon trosatnog pritiska od strane jednog novinara i ne prikazuje me u pravom svjetlu kao čojveka, niti umanjuje moj trudi i rad na tržištu sve ove godine. Sad će svi da me pitaju – pa, zar nisi znao da će te razapeti poslije takve izjave?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

– I prihvatam to, ali vjerujem da ste poslije Survivera shvatili da sam ponekad veoma spontan. Svi vi klinci koji me pratite nemojte juriti rekorde i osvajanja pošto-poto, jer ni te žene ni ti automobili neće vam dugo ostati u sjećanju. Lijepo je da postignete svoje ciljeve bilo da je to određeni auto, određena žena ili neki poslovni uspjeh, ali ne da biste ispunili neku prazninu koju imate iznutra. Vjerujte mi, jedan skup automobil ili veza na jedno veče te neće promijeniti kao čovjeka. Jedino što me je zaista ispunjavalo, ostajalo u sjećanju i uticalo na mene su definitivno putovanja – napisao je Spaliaras.

Pa, muškarci… Da li se slažete s njim? (Telegraf.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,