Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Enis Bešlagić objavio zanimljiv video sa druženja s Jusufom Nurkićem i Dinom Rađom

Preuzmite sliku

Popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić je poznat kao veliki sportski zaljubljenik i redovan je gost na najvažnijim sportskim događajima u našoj zemlji.

Bešlagić je poznat i kao veliki navijač svih bh. reprezentacija i naših igrača, a svojim današnjim videom na Instagramu je oduševio mnoge Bosance i Hercegovce, ali i Hrvate.

Evo, u kratkom videu ću vam pokazati kako izgleda čovjek koji je u Kući slavnih. Evo, pogledajte ga”, rekao je Enis i u kadar je u tom trenutku ušao Dino Rađa.

To je ćovjek u Kući slavnih. A sad ću vam pokazati kako izgleda čovjek koji je slavan. On izgleda ovako”, rekao je Enis prije nego je pokazao Jusufa Nurkića.
Na kraju se Bešlagić se našalio i sa konstatacijom kako izgleda čovjek koji je samo u kući, a iza njega se na tribinaa nalazio kolega Moamer Kasumović.

“E, ovo je čast snimiti. Ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti. U kuću slavnih, kao Dino, se ne ulazi preko politike. Biti uspješan kao Nurk se može samo ogromnim radom i odricanjem. A biti prijatelj sa njima, e to te Bog počasti. Zahvalan Gospodaru što mogu sa njima dijeliti ove predivne trenutke. Hvala braćo”, napisao je Bešlagić u opisu videa

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje