Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Brad Pitt predstavio je svoju kozmetičku liniju, cijena seruma “prava sitnica”

Preuzmite sliku

Brad Pitt predstavio je svoju kozmetičku liniju imena Le Domaine i time se pridružio brojnim slavnim osobama koje imaju svoje beauty proizvode. Le Domaine linija bazirana je na potentnim antioksidativnim sastojcima francuskih sorti grožđa, a sastoji se od seruma, kreme, fluida i emulzije za čišćenje lica. 

Novu kozmetičku liniju ekskluzivno je predstavio u intervjuu za američki Vogue te otkrio da je Le Domaine razvio u partnerstvu s porodicom Perrin, poznatim vinogradarima Château Beaucastel, koji su njegovi partneri u vinariji Château Miraval.

Linija je namijenjena i muškarcima i ženama

Ova preparativna linija namijenjena je za oba spola.

Grožđe kao sastojak kozmetike nije ništa novo, ali je Le Domaine ovom sastojku pristupio na svoj način. Angažirali su vodeće stručnjake, na čelu s profesorom enologije Pierre-Louisom Teissedreom sa Sveučilišta u Bordeauxu, da odrede koje od 13 sorti grožđa porodice Perrin imaju najbolja antioksidativna svojstva. 

 • Ključni sastojak je molekula GSM10 koja usporava starenje kože

  Istraživanje vezano uz antioksidativna svojstva grožđa započelo je prije više od 10 godina i rezultiralo je molekulom GSM10, koja se nalazi u Le Domaine serumu, kremi, tekućoj kremi i emulziji za čišćenje, a koja kombinira moćna svojstva sjemenki grožđa Grenache sa sjemenkama i kožicama grožđa Syrah i Mourvedre.

  Ta molekula služi kao snažan protuotrov za oksidativni stres, koji može razgraditi kolagen i pridonijeti bezbrojnim fizičkim znakovima starenja.

 • Profesor Nicolas Lévy, vodeći naučnik u progeriji, iznimno rijetkom genetskom poremećaju koji ubrzava starenje male djece, pružio je dodatne uvide u projekt. Nakon što je identificirao način na koji progerija utiče na prirodni proces starenja, razvio je ProGr3, Le Domaineov drugi patentirani aktivni sastojak, koji je izveden iz resveratrola vitice vinove loze, a cilj mu je usporiti učinke starenja kože.

  Kozmetička linija Le Domain je 96% prirodna, veganska i održiva

  Kozmetička linija Le Domain je od 96% do 99% prirodnog porijekla, veganska i održiva. Bočice se mogu ponovno puniti, a imaju drvene čepove koji su dobiveni recikliranjem starih vinskih bačvi. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje