Srijeda, 19. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zbog njenog izazova rođeno je preko 150 beba: Influenserka izazvala svoje pratioce na uzastopne odnose

Preuzmite sliku

Ona je influenserka i mama, preuzima sve zasluge za 150  rođenih beba, nakon što je napravila izazov za intimne odnose i davala savjete za buđenje strasti među parovima.

Sara Buckley, 36-godišnja kreatorka sadržaja i podkasterka iz Las Vegasa, postala je pravi hit u januaru 2021. kada je imala za cilj da pomogne parovima u spavaćoj sobi i zadala izazov da imaju intimne odnose sedam dana uzastopno, piše nypost.

“Pripremite se, mentalno, fizički, duhovno, šta god da treba da uradite, kako biste se posvetili sedmici strasti. Moj savjet je bio da pokušavate da imate odnose svaki dan. Zatim između odnosa, da šaljete poruke, šaljete slike, ako vam je prijatno”, dodala je ona, napomenuvši da je također savjetovala da se muškarcima govori da su dobri očevi i muževi.

Ovaj izazov je rezultirao tome da su joj žene masovno slale fotografije svojih pozitivnih testova na trudnoću, a kasnije i slike svoje djece. Do danas, Sara kaže da postoji 150 beba u osam različitih nacija, od kojih su desetak blizanci. Međutim, ona vjeruje da je 200 vjerovatno realniji broj ljudi – posebno nakon nedavnog ponovnog objavljivanja izazova na njenom “TikToku”, prenosi Tuzlanski.ba.

  • Ta djeca se sada zovu “Sarini mališani”. Na Instagramu imaju posvećenu priču o svom porijeklu. Međutim, Sara insistira da izazov prvobitno nije imao nikakve veze sa povećanjem nataliteta i trudnoćom.

    “Nisam navela da treba da koriste kontracepciju, jer nisam mislila da moram”, našalila se, izražavajući snažnu želju za grupnom fotografijom sa svim mališanima jednog dana.

  • Ona kaže da su joj se javljaje i žene koje su već mame, a koje su imale pobačaje i da su mislile da više neće ostati u drugom stanju. Izazvala je pravi “bejbi bum”, a inspiracija je došla iz lične priče sa suprugom i time kako su probudili strasti. Napominje i da su joj se mnogi muževi javljali i bili zahvalni za ideju i ono čime je ona rezultirala.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje