Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zaposlenik kina u Americi otkrio prevaru o veličini kokica: Plaćate više, a dobijete isto, zato radije birajte veće…

Preuzmite sliku

Na svom TikToku June Long iz SAD-a je objasnio zašto kupci u njihovim kinima ne bi trebali uzimati srednje kokice, nego samo male ili velike. Pokazao je da nema razlike između malih i srednjih veličina

Kokice i piće savršena su pratnja svakom filmu. Međutim, Amerikanac June Long je na TikToku podijelio video u kojem otkriva kako prodavači kokica u kinima u Americi mogu prevariti kupce te im savjetovao da nikad ne uzimaju srednje kokice nego samo male ili velike, prenosi 24sata.hr.

@thatcoolguy.25597If you’re at the movies just get a small or large no in between💀 #workingatthemovies #movies #comedy #funny #fyp #foryou

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

U video June naručuje prvo male kokice za 5,30 funti, ali onda se predomisli i odlučuje na srednju veličinu. Zatim pokazuje kako kino djelatnik kokice iz male vrećice prebacuje u srednju koja se napuni do vrha.

June je tako htio pokazati kako su veličine kokica u kinima prevara i da su srednje veličine jednake malima, ali skuplje. Njegov video je ostvario 9,3 miliona pregleda, a mnogi su bili ogorčeni, piše Mirror (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,