Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vikendica od 16 kvadrata koja se može “podići” bilo gdje za samo 8 sati

Preuzmite sliku

Ova montažna kućica može se postaviti na bilo koju ravnu i stabilnu površinu, prostire se na 16 kvadratnih metara, a cijela konstrukcija teži 1125 kilograma…

Na internetskoj stranici Amazon može se uistinu kupiti sve od igle do lokomotive. U posljednje vrijeme veliku pažnju korisnika izazvala je montažna kućica Solvalla firme Allwood, koja je napravljena od visokokvalitetnog nordijskog drveta.

  • Proizvođači su pripremili detaljne, ali jednostavne upute za sastavljanje, a dvije odrasle osobe s minimalnim alatom mogu je “dignuti” za samo osam sati. Kućica bezvremenskog dizajna može se postaviti na bilo koju ravnu i stabilnu podlogu – od livade do krova zgrade, piše punkufer.hr.

    Izvrsno funkcioniše u različitim okruženjima i za različite prigode – može “glumiti” gostinjsku kuću, ured, vikendicu ili prostor za iznajmljivanje. Prostire se na 16 kvadratnih metara, a cijela konstrukcija teži 1125 kilograma.

    Na Amazonu trenutačno nije na zalihama, no može se kupiti preko internetske stranice proizvođača po cijeni od 6550 američkih dolara. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje