Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Već sa 20 godina je počela s filerima i botoksom: “Tek mi je 25, a izgledam napuhano i čudno…”

Preuzmite sliku

Imam 25 godina, a izgledam kao da mi je najmanje 35, napuhano i čudno – požalila se… 

Uz pritiske sveprisutnog marketinga beauty industrije i društvenih mreža punih ‘ispeglanih’ ljepotica, sve se više mladih žena u potrazi za ‘savršenim’ izgledom odlučuje na razne estetske zahvate s kojima počinju sve ranije…

Na to se nedavno na TikToku požalila i 25-godišnja Amerikanka Kylie koja je s ubrizgavanjem filera po licu počela već s navršenih 20, a sada, samo pet godina kasnije, izgleda drugačije, deformisano i mnogo starije.

U svom je TikTok videu na računu @ZMLPVGWFR Kylie pokazala kako je izgledala prije i kako izgleda nakon pet godina ubrizgavanja dermalnih filera.

@nunyabyznis I look 10 years older and so puffy and weird looking. #filler #botox #transformation #pillowface ♬ som original – duda

– Imam 25 godina, a izgledam kao da mi je najmanje 35, napuhano i čudno – požalila se.

– Estetski hirurzi i beauty industrija ne brinu za vaše godine i za to treba li vam nešto ili ne; oni samo žele vaš novac čak i ako to znači uništiti vam izgled – rekla je.

Niko ju, kaže, nije kad je tražila zahvat upozorio da je premlada, pa je već u ranim 20-ima pod kožom lica imala i Botoks, prenosi Večernji list.

– Zašto tako mlada… –  pitala se jedna djevojka, tješeći ju kako ipak još uvijek dobro izgleda…

– Nije ti ništa od toga trebalo tako rano; do 25. godine ni ne počnemo stariti – komentarisala je druga, dodavši kako se u toj dobi još uvijek tek privikavamo na izgled svog lica.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,