Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vaša krvna grupa otkriva kakvi ste u seksu, a jedna je najvatrenija

Preuzmite sliku

Čini se da, umjesto iskustvo, ključnu ulogu u seksu igra i krvna grupa. A, B, AB ili 0- ko je pobjednik pod jorganom?

Vjerovatno ste mislili da to kakvi ste u krevetu određuju stvari poput iskustva, ali čini se da i krvna grupa igra ključnu ulogu. Neki se u krevetu potrude dodatno, a najveći im je poraz da druga strana ne bude zadovoljena.

 • To je upravo opis krvne grupe 0 koja je na glasu za najboljeg seksualnog partnera. Mnogi od pripadnika grupe 0 radije bi sebi uskratili užitak nego da partner/partnerica ostane nezadovoljena. Radi se ujedno o najčešćoj krvnoj grupi, a muškarci koji joj pripadaju imaju najmanje problema s potencijom.

  Pripadnici krvne grupe 0 voli eksperimentirati i vrlo su inovativni pod pokrivačem. Ne trpe monotoniju pa čak postavljaju i teško ostvarive ciljeve u kojima nerijetko zaista uspiju. Najbolje je kada su partner i partnerica oboje krvna grupa 0 jer se A, B i AB ne snalaze tako dobro u krevetu. 

  Naučnici sa Univerziteta u Ordu su utvrdili da muški pripadnici krvne grupe A, B i AB imaju otprilike četiri puta više šanse za probleme s potencijom i erektilnu disfunkciju. Rezultati istraživanja pokazali su da je čak 42 posto muških partnera krvne grupa A imalo problema s potencijom, a samo 16 posto je onih koji su to priznali unutar grupe 0.

  Još uvijek nije jasno zašto krvna grupa igra ulogu u seksu te zašto utiče na potenciju. (rtl.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,