Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Urnebesno: Milionski pregledi na video mladića koji sa akrilnim noktima pokušava obaviti svakodnevne poslove

Preuzmite sliku

Kada muškarci vide ultradugačke ženske nokte i kako s njima sve nonšalantno obavljaju, lako će pomisliti kako nošenje akrilnih noktiju nije baš težak zadatak.

Međutim, upravo se u jedan takav izazov upustio Chris Heyes, prepustivši svojoj djevojc, kozmetičarki Caitlin Barlow da mu napravi nadogradnju noktiju – ne shvaćajući u šta se upušta. Cijeli eksperiment muškarca s manikurom su dokumentirali na TikToku, a smiješni podvizi nasmijali su njihove pratitelje do suza.

S noktima dugim skoro 4 cm dečko nije bio u stanju obavljati ni najbanalnije svakodnevne zadatke poput tipkanja po telefonu, izvlačenja kartice iz bankomata, skupljanja novčića s poda ili zakopčavanja košulje.

@saucedrippaaaaa@idothatforsssnacksss thinks he’s slick. ##relationshipgoals ##zflipclackdown ##36secondsoflightwork ##fypシ ##nails ##nailart ##acrylicnails♬ original sound – SauceDrippaaaaa

“Bilo je to kao da sam prvi put naučio hodati. Morao sam ponovno naučiti kako sve raditi. Nisam shvaćao koliko koristim vrhove prstiju tokom dana. Doživio sam kratak spoj mozga s lažnim noktima. Najteži zadaci bili su oni koji su obično najjednostavniji. Bilo mi je gotovo nemoguće zakopčati košulju, otkopčati sigurnosni pojas, i sam izlazak iz auta bio je težak. Čak nisam mogao izvaditi karticu iz bilo kojeg utora i jednostavno sam shvatio koliko svoje prste uzimam zdravo za gotovo. Na sreću, ovo mi je bio slobodan dan jer bih inače razbio svaku čašu na poslu. Budući da Caitlin nije imala model za vježbanje, odlučio sam volontirati. Mislio sam da neće biti tako teško imati dugačke nokte poput njezinih. No, gadno sam se prevario”, rekao je Chris.

@saucedrippaaaaa@idothatforsssnacksss wanted a REAL challenge ##halloween ##fypp ##chimehasyourback ##thatclosemessenger♬ original sound – SauceDrippaaaaa

Urnebesni isječci Chrisa s manikirom pregledani su više od 13 miliona puta, a mnoge žene komentiraju kako ne mogu vjerovati da mu je tako teško. Jedna je žena poručila: “Ovi su nokti relatibno kratki, a on se toliko bori. Šta bi tek bilo da su duži?”

Druga mu je zadala izazov: “Neka pokuša tipkati na tipkovnici laptopa. Ako već misli da je tipkanje po mobitelu takav problem, samo pričekajmo da sazna što je zeznuto.” (miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,