Četvrtak, 30. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Tri razloga zbog kojih udate žene najčešće varaju svoje muževe

Preuzmite sliku

One ne traže ljubav do kraja života, davno su prestale vjerovati u bajke o princu na bijelom konju. Dobro znaju šta žele, čak i ako to ne žele sebi priznati. Udate žene žele muškarca koji će ih seksualno “izluđivati” kako bi se ponovo osjećale poželjno.

Pročitajte zbog čega najčešće varaju svoje muževe:

1. Fatalna privlačnost

Žele se opet osjećati poželjno. Aluzije na seks najbolji su način, a muškarac koji joj može probuditi maštu, pokrenut će u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije već na inspirativnog muškarca. Ako je neko potakne da o njemu razmišlja kao o nekome s kim može imati seks, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

2. Kad se žena zbog muškarca osjeća lijepo

Većina udatih žena ne osjeća se privlačno – jedini muškarac u njihovom životu vjerovatno je uzima “zdravo za gotovo” i odavno je prestao joj davati komplimente. Naročito ako je rađala jer je izrazito samokritična po pitanju svog tijela. A, onda se pojavi neko novi u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima, prenosi net.hr.

3. Diskretnost

“Treće lice” u braku ne gubi ništa, ali ona riskira sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu s njim. Preljub ima svoja pravila, a razmišljanje o vrućim orgazmima s nekim, dovoljno će je intrigirati da se upusti u zabranjenu vezu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,