Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Šta svaka žena mora da ima u torbi

torbiceLS
Preuzmite sliku

Iako se u torbi većine žena može naći skoro sve što možemo da zamislimo, neke od tih stvari zaista su neophodne i njihovo nošenje može vam uljepšati dan kao što vam njihov nedostatak isti može pokvariti.

\"torbiceLS\"Tablete protiv bola

Vjerovatno ste se već nekoliko puta našle u situaciji da vam glavobolja, zubobolja ili neka treća stvar pokvare raspoloženje. To su situacije kada bi dale sve na svijetu za tabletu koja će umirit bol. Preokrenete cijelu torbu ali ništa. Izgleda kao da je bol u dosluhu sa svima drugima, jer niko nema tabletu. Zato učte na bolnim greškama i uvijek imajte tabletu pri ruci, dvije u svom neseseru za iznenadne situacije.

Igla i konac

Ne, to ne znači da ćete čarape krpiti na kafi u centru grada. Ali poslužiće u situacijama kao što je razgovor za posao, kada manjak dugmeta na košulji i neće biti tako smiješan.

Vlažne maramice

Bilo da uvijek očistite naočare prije izlaska iz kuće, uopšte nije veliki problem da ih ponovo nečim umackate. Kako bi bez problema mogle bolje da primjećujte zgodne momke oko sebe, ubacite vlažne maramice u svoj neseser. Isto tako, ako se radni dan na poslu ili fakultetu oduži, dobro je imati vlažne maramice kojima ćete se osvježiti.

Ogledalce

Ogledalce je svakako izuzetno važna stvar za svaku ženu. Jer kad se napokon obratite nekom simpatičnom momku na stanici, želite da se on nasmiješi vašim smješnim pričama od prošlog vikenda, a ne ostacima obroka među vašim zubima.

Maskara

Prijateljica vam organizuje iznenadan sastanak sa momkom koji vam je zapao za oko, ali ste cijeli dan proveli na poslu i izgledate pomalo neugledno. Kako se ne bi našle u ovakvim problemima, kada kupite novu maskaru, staru stavite u neseser. Poslužiće za hitne situacije. Istaknute oči učiniće da izgledate ljepše a i osjećat ćete se bolje.

Izvor: B92 / Tuzlanski.ba

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: