Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Svekrva iz pakla: Otkako smo se vjenčali želi nas razdvojiti, tražila je slike sa vjenčanja na kojima nema mene

Preuzmite sliku

Shelby Lynn, koja na TikToku objavljuje pod korisničkim imenom ‘iamalilstitious’, na svom profilu objavila je sve detalje iz odnosa njenog supruga Seana i njegove mame, svekrve za koju tvrdi da je učinila sve što može da je istisne iz sinova života.

Dosad je snimila  na desetke videozapisa u kojima navodi loše ponašanje svoje svekrve.

Prije njihovog vjenčanja nije bilo većih trzavica, kaže Shelby. Imala je funkcionalan odnos sa Seanovom stranom u porodici, ali stvari su se potpuno promijenile kad su razmijenili zavjete na vjenčanju.

– Moja je svekrva rekla je da sam je na vjenčanju tretirala kao smeće. Vidjela sam je u hotelu, ali kasnili smo na fotografiranje, pa sam joj se samo nasmiješila, nismo razgovarale. Međutim, postoje fotografije s vjenčanja na kojima se kasnije grlimo  – pojašnjava Shelby kada  su krenuli problemi.

– Pitala sam je kakva su bila njena očekivanja prije vjenčanja, a ona je rekla da je to moj i suprugov dan. Ali nakon vjenčanja, postala je neizdrživa i tako je veza među nama počela propadati – priča snaha. Očito je, dodaje, očekivala da se prema njoj ponašaju kao prema članici kraljevske porodice, iako je to bio njihov dan. Štaviše, mama je tražila od fotografa fotografije s njihovog vjenčanja, ali samo one na kojima nema Shelby.

@iamalilstitiousToxic MIL vs narcissistic MIL ##narcissistic ##motherinlawproblems ##inlawproblems ##narcissisticparent ##toxicmother ##monsterinlaw ##fyp♬ original sound – Shelby Lynn

Dodaje kako je njezin suprug Sean u potpunosti stao na njezinu stranu, pa čak i sudjeluje u video zapisima kojima njegovoj porodici i svima koje to zanima žele pokazati koliko im je dobro zajedno.

U jednom video-prilogu Shelby je pokazala tekst na ekranu, za koji tvrdi da je mamin e-mail sa 1540 riječi pod naslovom ‘pritužbe’, u kojem navodi Shelbyina ‘nedjela’.

– U tom pismu piše: ‘Vi ste za nas mrtvi, ne želimo više kontaktirati’, ali otad me kontaktirala više puta – priča Shelby. Nekoliko mjeseci nakon toga ona je snimila video o lošim potezima svekrve .

@iamalilstitiousFor legal reasons this is just a ✨story✨##toxicmotherinlaw ##monsterinlaw ##inlawproblems ##toxicfamily ##rating ##fyp ##toxicinlaws

♬ original sound – Mingaling 2.0

– Njihov odgovor na to bio je da svekrva, svekar i snahe odu do mjesta na Sveučilištu na kojem pripremam doktorat i tamo kažu da nisam dobra studentica te da ih maltretiram putem Interneta, tačnije TikToka, što je bila kap koja je prelila čašu – kaže Shelby. Srećom, sveučilište je stalo na njenu stranu i nije poduzelo nikakve mjere protiv nje, dodaje.

– Ulaskom u Seanov život ja sam potpuno promijenila njezinu sposobnost upravljanja i manipulacije njegovim  životom, pa valjda misli da sam joj ga ukrala – kaže Shelby te dodaje kako je suprug u potpunosti podržava u objavama na Tik Toku.

Dodaje kako njegova porodica mora prihvatiti da mu je ona supruga i porodica koju je izabrao, za razliku od njih koje nije mogao birati.

– Ne pokušavam zamijeniti njegovu mamu, ja sam mu supruga – poručuje te dodaje kako sada ne kontaktiraju s muževom porodicom, ali ako on odluči obnoviti kontakte, ona će ga u tome podržati, iako sama više nikad, vjerovatno, neće poželjeti biti u vezi s njima. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,