Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Super trik za nanošenje korektora koji pruža ‘face-lift’ efekt

Preuzmite sliku

TikTokerica je društvene mreže osvojila jednostavnim, ali učinkovitim trikom u kojem se korektor nanosi na poseban način, a rezultat je genijalan

Korektor je jedan od onih beauty proizvoda koji je neizostavan dio u svakodnevnoj rutini. Savršeno prekriva tamne podočnjake, kao i nepravilnosti na licu, a u trenutku pruža i svježiji izgled. Slažemo se, pronalazak savršenog korektora nije najjednostavniji zadatak jer, osim što treba pogoditi savršenu nijansu, bitno je pripaziti da se ne stvaraju grudice, da nema cakey efekta, kao i da korektor ne isušuje lice.

Ako ste mislili da je posao gotov s kupnjom idealnog korektora, TikTokerica koja se nalazi iza nadimka @maghaess potpuno će vas razuvjeriti. Ona je, naime, ovih dana pokazala beauty trik za kojeg se pitamo zašto ga nismo znali ranije. Megha Singh pokazala je kako nanijeti korektor, a da lice pritom dobije svježiji izgled i, kako kaže u videu, face-lift efekt.

Na videu se vidi kako korektor stavlja na točno određene dijelove lica, primjerice ispod očiju i pored usta, a zatim ga povlači prema gore, sve kako bi postigla željeni efekt. Nakon “blendanja” pomoću blendera, pokazala je razliku između lijeve i desne strane lica, koja je uistinu vidljiva. (diva.hr)

@meghaessFacelift anyone? ##facelift ##concealerhack ##makeuphack ##makeuptricks ##makeuproutine ##itsaremix ##gotthisforyou ##makeuptutorial ##skincareroutine ##foryou

♬ BDASH Breathe – BDash

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,