Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Šokirala strogim pravilima za muža: ‘Ne smije imati prijateljice, a moram mu biti važnija od roditelja’

Preuzmite sliku

Imati pravila u vezi nije loše ako se oboje slažete, ali jedna djevojka šokirala je društvene mreže s pravilima koje ima za svog muža te izazvala burnu raspravu.

Bailey je na svom TikTok profilu @bmcpher otkrila o kršćanskom braku nje i njezina partnera, gdje je otkrila da mu nisu dopuštene prijateljice i da je mora staviti iznad svih ostalih, čak i svoje porodice.

@bmcpherPart 1? 🤣🤷‍♀️ ##marriage ##marriagerules ##husbandandwife ##christianmarriage ##momsoftiktok

♬ BUNNY IS QUEEN – Bunny Barbie🐰

Prvo pravilo koje je Bailey otkrila bilo je da ne smije imati prijatelje suprotnog spola, kao ni prijateljske odnose s kolegicama na poslu te ne smije biti sam s njima. Drugo važno pravilo je da mu supruga mora biti važnija od svih, tako i od njegove porodice i roditelja. Otkako je objavljen, video je prikupio više od dva miliona pregleda i hiljade komentara, a mnogi su raspravljali o njezinim pravilima.

“Reci mi da ne vjeruješ svom partneru, a da mi ne kažeš da ne vjeruješ svom partneru”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Ovo samo zvuči kao nesigurnost.” Međutim, drugi se nisu složili te opravdali njezina pravila. “Činjenica da se toliko ljudi ne slaže s ovim tačkama razlog je zašto je stopa razvoda veća nego ikad”, glasio je jedan komentar. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,