Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Seks bez obaveza je zakon

sex-divlji
Preuzmite sliku

Popularno

U zadnje vrijeme smo u neprestanoj utrci sa životom, jedemo po pekarama s nogu, radimo 24 sata, tuširamo se na brzinu, a i seks se sveo na brzaka. E pa kad je već i seks nabrzaka, vrijeme je da i uživamo u njemu…

\"sex-divlji\"Opušteno

Ključna riječ je opuštenost. Ne opterećujte se time ima li vaš seksualni partner još nekoga pored vas i ne osuđujte ga zbog seksa s drugim osobama.

Prvi sastanci na javnom mjestu

Ne idite odmah jedno kod drugoga u stan. Bez obzira na vaše namjere, i za seks bez obveza je neophodno da se partneri upoznaju, zbliže, opuste … prije prvog seksa.

Poštuj partnera

Iako se viđate samo zbog seksa, vaš partner nije porno zvijezda. Oboje ste jednako emocionalna i inteligentna bića i ponašajte se u skaldu s time. Muškarac se prema ženi treba ponašati kao prema dami, a žena muškarca ne bi trebala tretirati kao seksualni objekt, prenosi Broj1

Oslobodite fantazije

Slobodno predložite svoje seksualne fantazije, ali budite spremni i razmotriti želje partnera. U seksu bez obaveza ste ravnopravni, imajte to stalno na umu.

Kondom je obavezan

Kako biste bili apsolutno opušteni neophodno je da budete sigurni da neće doći do neželjene trudnoće, ili do prenošenja neke spolne bolesti.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: