Ponedjeljak, 20. Maj 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sedam stvari koje ćete osjetiti samo kada se zaljubite u pravu osobu

Evo kako izgleda biti sa osobom koja je definitivno vaša druga polovina.

Priznaćete da nema boljeg osjećaja na svetu od onog kada ste zaljubljeni u osobu koja vam potpuno odgovara. Kada sretnete svog muškarca iz snova zaboravićete na sve one pogrešne koje ste morali da upoznate kako biste stigli do njega, ono što ćete osjećati tada neće biti samo osjećanje ljubavi već potpunog zadovoljstva sreće, nešto magično, neobjašnjivo, jedinstveno…Ukoliko vas nismo mnogo zbunili, u nastavku smo pripremili spisak osjećanja koja ćete osjetiti kada ste sa pravom osobom.

I ujedno prepoznajte da li je vaša trenutna veza ona sudbinska, prava, jedinstvena ili vas čeka još uvijek čega potraga.

Kada upoznate pravu osobu bićete zbunjene…

Možda vam djeluje neobično, ali kada vam ušeta u život neko koga ste čekali cio svoj život, bićete iznenađene, možda čak i zbunjene. Da, lijepo ste pročitale! Ali ne brinite, bićete prijatno iznenađene i pitaćete se da li se to stvarno dešava, da li je samo san ili vam je konačno naišao neko ko vas toliko razumije, čini nasmijanom i zaljubljenom.

…ali i sigurne

Ne sumnjamo da će vaš dragi umjeti da vas fizički zaštiti ukoliko je to potrebno, ali ovdje mislimo na onu važniju sigurnost – emocionalnu. Jedostavno prije svega ćete osjetiti da možete da mu vjerujete, da je uvijek tu za vas, da koji god problem naiđe on je tu da ga zajedno sa vama riješi. Sigurne ste da vas voli, ne sumnjate u njegove riječi i definitivno njegov zagraljaj biće naljepše i najsigurnije utočište.

…neopisivo sretne

Da li ima ljepšeg osjećanja od neopisive sreće, a čak ne znate ni pravi uzrok tm neodoljivom osmijehu kojeg niste skinuli s lica cio dan? Uzrok zapravo postoji i za to je kriva osoba koja vam cio svijet čini ljepšim i boljim mjestom za život. Samo pravi partner će u vama izazvati to magično osjećanje sreće jer on postoji da vas usreći, makar to bio samo jedan pogled, poljubac ili poruka za dobar dan.

… spremne za korak dalje

Sjećate se kako ste ranije pričale da niste još uvijek spremne da stvari budu ozbiljne, da vam je potrebno još vremena za korak više? Te priče padaju u vodu kada sretnete partnera koja vam u potpunosti odgovara, jer sa njim želite apsolutno SVE! Nije bitno ni vrijeme ni mjesto, jednostavno osjećate da bi sa njim mogli na kraj svijeta ako vas pozove.

… prije svega znaćete koliko ste mu važne

Da li je on najbolja stvar koja vam se desila? A isto tako znate da je on sretan i prezadovoljan jer je konačno našao osobu poput vas! On neće dozvoliti da zaboravite koliko je sretan jer ste zajedno, zbog čega se on tako ludo zaljubio u vas i koliko značaj imate u njegovom životu.

… potpuno slobodne

Prava ljubav podrazumijeva i pravu slobodu i osjećaj da vas niko ne sputava, već vam daje vjetar u leđa. I dok ste se u prošlim vezama osjećali kako ste u zlatnom kavezu i  ponekad se koristili sitnim lažima, sa pravom osobom nema potrebe za tim. On vam daje snagu i slobodu da donosite sopstvene izbore, uvijek će se naći kao podrška i oslonac i osoba kojoj možete povjeriti apsolutno sve. On ima povjerenja u vas da ćete uvijek postupiti kako treba, ne provjerava vas i svaki problem rješava razgovorom, a ne svađom. Slobodne ste da idete na kraj svijeta same, a opet da budete samo njegove.

…  i pune nade i planova

Ne plašite se šta će biti u budućnosti jer jedva čekate da doživite lijepe stvari sa vašom omiljenom osobom. Bezbroj planova, zajedničkih ciljeva vas čekaju da ih ostvarite i nadate se lijepim događajima, a zašto i ne biste kada imate pravu osobu pored sebe. Uživajte – jer to što osjećate trenutno je najbolji osjećaj na cijelom svijetu. (cosmopolitan.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,