Petak, 7. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sedam muških tajni koje svaka žena mora da zna

Muško-ženski ljubavni odnosi često mogu biti vrlo zamršene i pune neprijatnih situacija. Glavni razlog za to je nerazumijevanje signala koje jedno drugom šalju.

Kako bi komplikovane odnose među polovima barem malo pojednostavio, psiholog Robert  otkrio je ženama muške tajne pomoću kojih će lakše shvatiti kako funkcioniše muški um.

Nesigurni su

Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada deluju potpuno sigurno u sebe.

Povremeno žele da zamijene uloge lovca i plijena

Muškarci se vole igrati lovca, ali također žele biti ‘plijen’. Oni često ne znaju da pročitaju naše signale i zato će vam biti zahvalni ako im jasno date do znanja da vam se sviđaju.

 • Ne pamte detalje

  Dok mi u svoju memoriju spremamo sve sitnice koje smo saznali o njima, oni svoju ‘filtriraju’ i ne pamte mnoge stvari koje podijelimo s njima. Međutim, to uvijek nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će vam odmah pokušati pomoći da ga riješite (i onda zaboraviti na njega).

  Vole kada cijenite njihov smisao za humor

  Naravno, vole i kada im to pokažete zato se bez problema grleno nasmijte njihovim šalama (ako su vam uistinu smiješne).

  Put do njihovog srca uistinu ide preko stomaka

  Obožavaju da jedu, ne skrivaju to i zato ovu informaciju dobro iskoristite. Ako ne volite da kuhate, izađite s njim na mjesta gdje ima hrane, sigurno će to cijeniti.

 • Žele djevojku koju mogu odvesti mami

  Čak i ako to ne napravi odmah ili želi čekati s upoznavanjem, muškarac uz sebe uvijek želi djevojku koju može predstaviti porodici i prijateljima.

  Dobar muškarac ne želi da se mijenjate zbog njega

  Budite najbolja verzija sebe, osjećajte se ugodno i on će biti sretan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas mijenjaju zbog vlastitih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera. (luftika.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,