Ponedjeljak, 6. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

S ovakvim tipom muškarca žene ne žele vezu, čak i ako je nevjerovatno zgodan

Preuzmite sliku

Kolumnistica Daily Stara, Jana Hocking objasnila je zašto žene ne žele muškarce s određenim tipom ličnosti, čak i ako su nevjerovatno zgodni.

Objasnila je da žene ne žele da budu u vezi s muškarcem koji je “prokleto prelijep”, ali “užasno blag”. Radi se o momcima koji mogu da budu vrlo privlačni, ali jednostavno nisu zanimljive ličnosti, prenosi Super žena.

Jana je u prošlosti izlazila s takvim tipom, ali nije se osjećala ispunjeno u vezi.

“Pogriješila sam odabravši takve momke… Dopustite mi da objasnim, bio je jako zgodan. Široka ramena, krupno tijelo ragbiste i muževno lice. Ali otkrivajući njegovu ličnost i otkrila sam da je bezvezan”, ističe.

Neobavezna ljubavna priča brzo je propala i ona se počela da se viđa s nekim ko je potpuno drugačiji. Bio je manje ‘konvencionalno’ privlačan jer je bio malo stariji, niži i pomalo ‘tata’ tip.

Odgovarali su jedno drugom, dopali su im se međusobni karakteri i povezanost koju su imali.

“Shvatila sam da želim da ga impresioniram i što mi se više otvarao o svom životu, to sam više željela da znam o njemu. Bio je pustolov koji je imao razne karijere, volio je putovanja i književnost. Način na koji su mu oči blistale dok je uzbuđeno pričao o nekoj temi naterao bi me da poželim da se skinem i skočim pravo u krevet s njim”, objasnila je.

Jana je svjesna da svako ponekad može da bude ‘prokleto predivan’. Iako se lako možete očarati nekim na prvom sastanku, razgovor i nečija ličnost trebalo bi da ipak budu prioritet.

“Iako je prilično lako biti privlačan, s botoksom, teretanom i svim tim stvarima, mislim da je još uvijek važno osigurati da jednako naporno radimo na svojoj ličnosti”, istakla je Jana. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,