Nedjelja, 25. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Razvela se od supruga nakon što je na njegovoj fotografiji uočila jedan detalj

Preuzmite sliku

Korisnica TikToka tvrdi da se razvela od supruga nakon što je uočila da na fotografiji iz noćnog kluba ne nosi prsten.

Plesačica, umjetnica i poduzetnica Tylar Paige na Facebooku je uočila fotografiju supruga iz kluba na kojoj pozira “s hrpom djevojaka” bez vjenčanog prstena, zbog čega je odmah postala sumnjičava u njegovu vjernost.

  • Kad je pitala supruga gdje mu je bio prsten, kaže da joj je izgovorio najluđe laži koje je ikad čula. Naime, kaže da ju je pokušao uvjeriti da je neko iz kluba u Photoshopu maknuo prsten prije objave fotografija, prenosi index.hr.

    U snimku koji je objavila na TikToku obznanila je i da se razvela, no video je, nakon što je postao viralan, uklonila s te društvene mreže.

  • Ispod snimke i brojne druge žene podijelile su svoja iskustva s lažima partnera i supruga. “Moj bivši muž došao je doma s ljubavnim ugrizom. Rekao je da je pao i da je udario vratom u WC-školjku”, napisala je jedna žena.

    Inače, u istraživanju iz 2013. godine stranice swagg.co.uk čak je 51% muškaraca priznalo da skida vjenčani prsten kad idu u klub, pub ili bar, dok je 21% muškaraca priznalo da svoj prsten uklanjaju bilo gdje, u nadi da će upoznati bolju partnericu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,