Utorak, 5. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Priča o tome kako nekad roditelji mogu biti najveći neprijatelji za svoju djecu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Ovo je priča o tome kako nas osobe koje najviše volimo mogu izdati, a ljudi od kojih najmanje očekujemo nam najviše pomognu u životu…

Ove četvorke su odrasle u prestižnom dijelu Beverly Hillsa u velikoj vili sa bazenom. Imale su uspješne roditelje sa mnogo novca, ali se njihova porodica počela raspadati. Tata ih je redovno zlostavljao, galamio na njih, a jednoj sestri je čak i ruku slomio, piše portal Virealno. Mama je jednog dana rekla da ide u trgovinu da im kupi poklone i nikada se nije vratila…

Sa 11 godina su odvojene od nasilnog oca i dobile su nove porodice. Tata je uradio sve da njihove nove porodice uvjeri kako su djevojke loše kako bi ih i oni ostavili.

U najmračnijim trenucima, potpuni stranci su im pružili najveću podršku. Učitelj je primjetio da dolaze gladne u školu pa im je svakog jutra donio doručak. Novi roditelji su ih prihvatili kao da su njihova djeca.

Sa ove djevojke dijele svoju priču kako bi pokazali da im je njihova zajednica pomogla kada to roditelji nisu uradili. Oni su zahvalni za ssistem udomiteljstva, jer misle da ne bi bile tu gdje jesu bez njega.

Opširnije u video prilogu članka. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje