Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Poslušala baku pa istetovirala usne: Umjesto radosti, uslijedio šok…

Preuzmite sliku

Odmah poslije tretmana, ova djevojka je otišla u toalet, ali je prizor koji je sačekao zaprepastio

Atima Petyo (24) sa Tajlanda je odlučila da iznenadi svoju baku tako što ju je odvela na tetoviranje obrva.

Da bi prekratila vrijeme dok čeka, baka ju je ubijedila da uradi jeftino tetoviranje usana – tretman koji usnama daje jarko crvenu boju.

 • Atima je, kako kaže, odmah pristala pošto u to vrijeme nije bilo drugih mušterija u salonu, a korekciju je platila samo 26 eura.

  Djevojka je umjesto crvenih i prelijepih usana dobila alergijsku reakciju, zbog koje su njene usne djelovale otečeno i deformisano.

  – Jedva sam osjetila iglu prvi put. Ali tokom ponovljenog postupka osoblje mi je reklo da bi moje usne mogle malo da oteknu i da je to dobar znak pošto je veće usne lakše tetovirati – prepričavala je nemili događaj mlada Tajlanđanka.

  Odmah posle tretmana Atima je otišla u toalet, ali je prizor koji je sačekao u ogledalu šokirao, pa je počela nekontrolisano da se smije svojoj “nesreći”.

  – Izgledala sam kao da sam upravo preživela saobraćajnu nesreću u kojoj sam vukla usne po putu – pokušala je slikovito da opiše svoj novi izgled.

  Ova 24-godišnja djevojka je dodala da su joj usne poslije 20 minuta još više natekle, ali da je toliko bila gladna, da je i sa takvim usnama morala da ode u restoran i u hrani utoli tugu.

  – Cio restoran me je gledao dok se baka samo smijala – zaključila je Atima.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: ,