Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su rečenice na koje muškarci ‘padaju’

Preuzmite sliku

Lako je izaći na kraj s muškarcima, samo morate da pronađete prave riječi.

Ovo su rečenice na koje muškarci “padaju”. Većina žena će vam reći da nije teško izaći na kraj s muškarcima, a ponekad je dovoljno samo izgovoriti pravu rečenicu. Da, toliko je jednostavno.

Ponosna sam na tebe

Osito (30) – “Volim kada je moja devojka iskreno zainteresovana za ono što radim, bez obzira da li se radi o novoj pjesmi koju sam napisao ili o opremi s kojom radim”.

 • Sviđaju mi se tvoji prijatelji

  Kevin (29) – “Ok, znam da su moji prijatelji pravi klovnovi. Ali ako se ona zaista potrudi da ih upozna i kaže mi da joj se sviđaju, to mi mnogo znači”.

  Izlazak je bio divan

  Frank (35) – “Planiranje izlaska ponekad može biti veoma naporno. I kada mi ona kaže da sam sve uradio savršeno i da se odlično provela, imam utisak da sam sve odradio baš kako treba”.

  Ti si najbolji u …

  Rob (30) – “Muškarci su rođeni takmičari i kada vam djevojka kaže da ste najbolji u nečemu… ljubljenju, masaži… To govori mnogo toga jer se osjećate unikatni i različiti od drugih muškaraca”.

 • Ti si zgodan

  Kad (30) – “Ne znam zašto, ali kada mi žena kaže da sam zgodan, to je sve što treba da uradi. Šteta što se ta riječ ne koristi češće”.

  Zbog tebe se osjećam sigurno

  James (30) – “Kratko i jasno, ali ovo je važnije od svega i zbog toga se osjećam kao suoperheroj”.

 • Šta bih radila bez tebe?

  Sam (32) – “Ove riječi naročito prijaju nakon što otvorim teglu ili dohvatim nešto sa police koju ona ne može da dosegne. Znam da žene insistiraju na nezavisnosti, ali i muškarcima je potrebno da se povremeno osjećaju potrebnim”.

  Ti si stvarno zabavan

  Terens (31) – “Ako mogu da joj izmamim osmijeh ili da je natjeram da se smije na sav glas, to je za mene najveći kompliment”. (objektiv.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,