Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ovakvi muškarci mogu da osvoje, ali ne i da zadrže ženu

Preuzmite sliku

Upoznavanje novih ljudi i potencijalnih partnera može biti veoma stresno za mnoge ljude.

U početku se teško može znati da li će se ta nova osoba pokazati kao odgovarajući partner ili biti uvod u katastrofu.

To zavisi od velikog broja faktora, koje, logično, ne možete odmah da znate i pretpostavite. Stručnjak za izlaske, veze i upoznavanje Jana Hoking odlučila je da podijeli konkretne savjete o muško-ženskim odnosima. Ona veoma jasno opisuje određeni tip muškaraca, za koji smatra da izuzetno loše utiču na suprotni pol.

Kako kaže, dame moraju da ‘obrišu’ takve partnere na samom početku veze inače će ubrzo shvatiti da su u opasnom problemu iz koga će se teško iskobeljati. Ona sama je sve to iskusila na svojoj koži i istraživanje sprovodila na primjerima iz sopstvenog iskustva.

Kako objašnjava, nekoliko puta je prevarena od jedne iste specifične vrste muškaraca koju naziva veoma neobičnim imenom – dragon fruit, odnosno „zmajevo voće“. “Poenta je da mogu biti prokleto privlačni spolja, kao Apolon, ali i veoma prazni iznutra”, naglašava ova 37-godišnjakinja.

 • Australijanka je sa takvim partnerima izlazila nekoliko puta ranije, ali jedna konkretna situacija ju je natjerala da shvati da je “zmajevo voće” u stvari zabranjeno voće.

  “Bio je nepristojno zgodan. Imao je široka ramena, dobru figuru i veoma muževni izraz lica. Sve što možete fizički poželjeti od nekog frajera. Prosto se istopite kada ga vidite, ali kada je u pitanju razgovor, odmah se ispostavilo da on nema mnogo da mi ponudi“, ističe Hoking.

  Njene prolazne romanse sa “zmajevim voćkama” su se uglavnom brzo završavale, pošto bi i pored fatalne privlačnosti i svega slatkog što ona nosi sa sobom, vrlo brzo shvatila da je tu sve prazno i šuplje iznutra. A onda je riješila da okrene novi list. Počela da izlazi sa starijim i manje zgodnim partnerom. Nije joj na prvu loptu bio toliko privlačan, ali tada je shvatila neke bitne stvari.

  “Ispostavilo se da je to mnogo uspješnija kombinacija. Shvatila sam da mene privlači njegova priča. Da me svakog dana inspiriše. Da ja ne mogu da se zasitim njegovih priča. Prosto dobijem želju da ga impresioniram. On je avanturista i kad god bih vidjela sa kojim uzbuđenjem on priča o nekim stvarima – odmah bih poželjela da uskočim u krevet sa njim”, otkriva Jana Hoking.

  Ova ekspertkinja ima savjete za oba pola kad su veze i ljubav u pitanju.

  “Nije dovoljno raditi samo na svom tijelu. Da idete kod plastičnog hirurga na uljepšavanje ili u teretanu da bildujete mišiće. Morate malo i mentalno bildovati. Sposobnost vođenja razgovora treba da nam bude prioritet. To je ono što na kraju ostaje i što vas čini srećnim i ispunjenim. Fizički izgled je prolazan”, objašnjava ova Australijanka.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,