Srijeda, 26. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: ‘Zaboravio je na naočale…’

Preuzmite sliku

Korisnica TikToka Angela na svom profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako je otkrila da je dečko vara. Naime, dečko joj je dan proveo na kajaku te joj tokom dana poslao fotografiju sebe kako bi podijelio svoje doživljaje, ali zaboravio je na jedan važan detalj.

Na fotografiji on nosi sunčane naočale te je on zaboravio da one imaju odraz, pomoću kojeg je Angela shvatila da je vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu djevojku kako sjedi s njim u kajaku.

U videu je također podijelila fotografiju poruka između njih dvoje koja je pokazala kako joj je dečko prestao odgovarati nakon što je bilo jasno da je uhvaćen na djelu. U zasebnom videu, Angela je objasnila da je muškarac samo priznao da je varao kada ga je nazvala i pitala o toj fotografiji te su prekinuli istog trenutka.

@angelalabaaahow i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ ##fyp ##cheater ##liar ##WhenRiftanSays

♬ what the fuck was that – champagnemami

“Glavni znak njegovog varanja je što me nije zvao na takve stvari, poput odlaska na kajak. Jednostavno je bio previše zaslijepljen da bi to tada vidio”, objasnila je. Angelini videi brzo su postali popularni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici suosjećali su s njom te je uvjeravali kako nije zaslužila ovakvo ponašanje od njezinog dečka.

“Žao mi je što ti se ovo dogodilo”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Istina uvijek izađe na vidjelo, ovog puta zbog odraza.” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,