Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otkrijete kako da horoskopom dođete do boljeg seksa

Sex-Horoscopes
Preuzmite sliku

Kako zavesti djevicu? Ili “nabiti” rogove ovnu? Hoćete li da “smuvate” ribe? Otkrijte, u stvari, kako da poboljšate seksualni život služeći se horoskopom…

Sex-HoroscopesOvan (21. mart – 20. april)

Stavite mu na znanje da ga obožavate, nikada nemojte da mu naređujete, ali nemojte ni s njime ne slažite u svemu – to mu je vrlo dosadno. Vole da dominiraju, seks s ovnom često može da bude grub, brz i vrlo uzbudljiv. Seksualno ga razbudite masažom glave i grickanjem ušnih resica.

Bik (21. april – 21. maj)

Kod bika je dobro uvažiti staru narodnu izreku – da ljubav ide preko stomaka. S njime treba da budete duhoviti i strpljivi. Isplatiće vam se, jer bikovi su strastveni i izdržljivi ljubavnici, ali im nedostaje inovativnost. Ljubljenje u vraće ih izludjeti, kao što bi ih izludjela i crvena krpa pred očima…

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Blizanci vole da razgovaraju i oduševe se ako im proširite horizonte. Vole da eksperimentišu i nisu sramežljivi. Uhvatite ih za dlanove i ruke, momcima sisajte prste, a djevojkama ljubite dlanove, kao da su princeze.

Rak (22. jun – 22. jul)

Ako im dijelite komplimente, pazite da budete iskreni i inovativni, jer u će vas u suprotnom odmah pročitati. Usadite im osjećaj povjerenja i dozvolite im da vam pomognu. Nježan seks sa rakovima će uključiti sva čula, ali nemojte da očekujete nikakve posebne novine. Uzbudićete ih milovanjem grudi, odnosno grudnog koša.

Lav (23. jul – 23. avgust)

Lavovi se pale na divljenje i komplimente, pa i kada nisu sasvim iskreni. Vrlo su osjećajni i strastveni ljubavnici, a nadasve cijene poznatu teritoriju, jer su na njoj najbolji. “Raznijeće” ih masaža ili grebuckanje leđa.

Djevica (24. avgust – 22. septembar)

Djevicama su potrebni partneri koji će ih intelektualno stimulisati. Vrlo rijetko se odlučuju za avanture, a u dugotrajnim vezama seks sa djevicama (horoskopskim, valjda vam je to do sada jasno) svaki put je sve bolji i bolji. Prilično su konvencionalne i u seksu ne vole neočekivane situacije. Stomak im je glavna erogena zona.

Vaga (23. septembar – 23. oktobar)

Vage ćete da očarate ako im dozvolite da govore same o sebi. Vagu nije teško osvojiti ako prema njoj budete iskreni i zabavni. Najosjetljiviji dio tijela im je donji dio leđa i zadnjica. Ovo saznanje iskoristite dok plešete (donji dio leđa), a kasnije i kada krenete na intimnije zahvate (zadnjica). Seks će vam biti očaravajuće iskustvo, kao da gledate film. Najzad, vage su vrlo domišljati ljubavnici.

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar)

Nemojte da pokušate da ih kontrolišete, ali nemojte da budeti ni mlitavi, jer oni vole snažne ljude. Seks sa škorpijama intenzivno je i strasno iskustvo, vrlo su izdržljive i spremne da ispunjavanju svakakve maštarije. Genitalije su, naravno, erogene zone – bez obzira na zodijačka obilježja, ali kod škorpija one su nešto osjetljivije.

Strijelac (23. novembar – 21. decembar)

Kako biste ih privukli morate da sačuvate emocionalnu suzdržanost. Lako ćete ih pozvati na sastanak, ali teško ući u vezu. A i kada ih uvučete u nju, morate da budete spremni na to da ćete morati da ih dijelite. Oni su kraljevi avantura, vole da istražuju – seks u prirodi i slične pikanterije se podrazumijevaju. Nisu za konzervativne partnere. Posvetite se njihovim bedrima, uopštee unutrašnjim dijelovima tijela.

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Vole da razgovaraju o ozbiljnim temama i potreban im je neko ko će ih dobro nasmijati. Nikada nemojte da kasnite na sastanak! Vrlo su izdržljivi ljubavnici, mogli bi da vode ljubav cijelu noć, a onda još malo. Dobri su u onome što rade, ali nemaju stvaralačku žicu. Očarajte ih milovanjem nogu, a iznenadite posvećivanjem pažnje koljenima.

Vodolija (21. januar – 18. februar)

Da biste “smuvali” vodoliju nužna vam je dobra komunikacija i fleksibilnost. Erogene su mu zone gležnjevi i listovi. Masirajte mu ih ili mu ih jednostavno vežite! Seksualno su kreativni. Seks doživljavaju kao zabavu i vole “okidanje” na brzinu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe možete da očarate razgovorom o okultnom i o duhovnosti. Njima treba pozitivan partner, koji će im udeljivati komplimente. Raspametće ih masaža stopala, jer ona su njihova glavna erogena zona. Vole erotske igrice, glumljenje uloga i tome slično.

Tuzlanski.ba / Nezavisne

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: