Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Osjetila čudan smrad u kuhinji i otkrila skrivenu posudu u frižideru: “Kada ste je posljednji put čistili?”

Preuzmite sliku

Jeste li ikada otkrili neugodan miris u svom domu kojem nikako ne možete pronaći izvor? Jedna korisnica društvenih mreža susrela se s tim problemom iz prve ruke.

Kada je  otkrila da je njen frižider uzrok koji je preplavio cijelu kuhinju smradom, otkrila je skriveni odjeljak koji je stvarao problem, pa podijelila to na TikToku s ostalima, piše Mirror.

Korisnica društvenih mreža, na TikToku poznata kao Cleaning Mummy ima više od 765.000 pratioca. Na jednom od svojih TikTok videa podijelila je sa svojim pratiocima uzrok “odvratnog mirisa” kojeg je pronašla iza svog frižidera, a ujedno je pronašla i skrivenu posudu frižidera.

“Jeste li znali da postoji posuda iza frižidera? I kada ste je posljednji put čistili?”, postavila je pitanje u opisu svog TikTok videa, prenosi Tuzlanski.ba.

Prema video snimku kojeg je podijelila, skrivena posuda frižidera nalazi se na stražnjoj strani u donjem dijelu. Posuda je namijenjena za skupljanje svih suvišnih curenja iz vašega frižidera.

Da biste tu posudu održavali urednom i čistom i nadasve svoj dom bez neugodnih mirisa, potrebno je da tu posudu s vremena na vrijeme izvadite, operete i ponovo vratite na njeno mjesto.

@cleaningmummy did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy ♬ original sound – Cleaning Mummy

Naravno da je ovakav video ostavio mnoge u iznenađenju, pa su i korisnici na društvenoj mreži redali komentare, poput:

“O Bože, nikad nisam čistila svoj, mora da je u groznom stanju! Hvala na odličnom savjetu.”; “Morala sam ustati i izvući svoj frižider!”; “Cijelo ovo vrijeme nisam znao da frižideri imaju posude, a sad se bojim provjeriti svoj.” i drugi slični ovima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje