Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nesvakidašnja osveta: “Udala sam se za dečka djevojke s kojom me varao bivši zaručnik”

Preuzmite sliku

Ljubav ponekad nalazimo zaista na najčudnijim mjestima, a tako je bilo i u slučaju Jade koja je svog supruga pronašala u naručuju žene s kojom ju je varao njen tadašnji zaručnik.

Jade Purvis, iz Škotske, ispričala je na TikToku svoju neobičnu ljubavnu priču. Opisala je kako je njen bivši zaručnik, s kojim je bila tri godine, odlazio u mjesto udaljeno oko 300 km kako bi je varao sa ženom koja je bila u vezi dugoj pet godina.

Otkrila je i kako su se ona i dečko preljubnice udružili kako bi se osvetili svojim nevjernim partnerima, ali i da su završili zajedno, a sada su i u braku, prenosi 24sata.hr.

@jadepurvis53revenge 🙋🏼‍♀️ #ihopeshecheats #ASOSinthebag #wishuponastar #revenge #bye

♬ hopeshecheats. – Marleigh Sturgess

– Njen dečko i ja odlučili smo im se osvetiti. Vozio se oko 300 kilometara da dođe do mene. I nikada nije otišao. To je bilo prije sedam godina, a sada smo već četiri godine vjenčani. Mislim da smo mi pobijedili – objasnila je uz svoju objavu.

Pokazala je i sliku sebe i supruga na njihovom vjenčanju.

  • U jednom od videa koje je objavila na tu temu, Jade je objasnila da je njen bivši zaručnik svoju ljubavnicu upoznao preko Facebooka, a upravo je ona bila ta koja se javila Jade i rekla joj da ju zaručnik vara s njom.

    U početku, Jade je bila prijateljica s tom ženom, ali tada se zbližila s njenim dečkom, prije nego su na kraju završili zajedno.

    Iako su mnogi bili oduševljeni ovom ljubavnom pričom, bilo je i onih koji su posumnjali u Jadeinu istinsku sreću. Naime, pitaju se zašto ona i dalje govori o tome ako je preboljela bivšeg i sretna je u braku sa svojim suprugom, piše Daily Mail (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,