Subota, 25. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Naručila sto s interneta, a umjesto njega dobila seks igračku

Preuzmite sliku

Jedna tiktokerica postala je viralna nakon što je ispričala kako joj je Amazon poslao seks igračku umjesto stola koji je naručio njen suprug.

Amanda Reed je ranije ovog mjeseca objavila TikTok video objašnjavajući svoju nevolju, i od tada je na taj video dobila gotovo 2 miliona pregleda, piše NY Post.

@amanda_reed_2022 ♬ original sound – Amanda Reed

– Suprug mi je naručio ovaj stol. Na fakultetu sam i započinjem novi posao. Htjela sam upotrijebiti polovicu stola za stvari s fakulteta, a drugu polovicu stola za svoje radne stvari – rekla je Amanda u videu koji prikazuje sto u obliku slova L na Amazon stranici, prenosi Večernji list.

Prema njezinim riječima, ona, njen suprug Justin i njihova porodica žive u malom gradu koji nema poštanskih sandučića, pa stvari uvijek šalju Justinovoj baki koja živi nekoliko kilometara dalje. Ispričala je da je bila na sinovoj košarkaškoj utakmici kada ju je nazvala baka i rekla da je paket dostavljen. Pomislila je “Oh, moj stol je stigao, super.”

Rekla je da je bila ometena igrom, ali je primijetila da je 85-godišnja baka oklijevala prije nego što je rekla nešto o poštanskom sandučiću. Tek kad je Amanda poklopila slušalicu, shvatila je da nije sigurna zašto je spomenula poštanski sandučić, u koji, naravno, ne bi stao paket u kojem je sto. Amandin suprug nazvao je i svoju baku i potvrdio da je paket stavljen u njen poštanski sandučić, pa ju je zamolio da ga otvori.

– Pročitala je dostavni papirić i na njemu je pisalo ‘Mini erotska masaža’, i zatim je rekla: “Justin, mislim da ne mogu više čitati ovo.” Bilo mi je tako neugodno otići kod nje po to i objasniti joj da nismo to zapravo naručili –  prisjetila se Amanda dok je držala masažer u rukama.

“Kako mogu ovako zabrljati?”, pitala se, dok su korisnici TikToka smatrali ovu situaciju apsolutno urnebesnom.

– Zamisli kako je tek ženi koja je naručila erotski masažer, a dobila sto – našalio se jedan korisnik.

– Prvo sam mislila da ćeš reći da je došao neki minijaturni stol za Barbie, ali ovo je predobro – komentarisala je druga.

Amanda je u drugom videu objasnila da je kontaktirala službu za korisnike i da su joj obećali vratiti novac, no da se čini da stol koji je prvotno naručila ipak neće dobiti, pa će pokušati naći sličan negdje drugdje. Amazon im je navodno napisao da mogu zadržati masažer, no oni su ga ipak odlučili proslijediti dalje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,