Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Napravila jeftinu tetovažu i brzo se pokajala: Svakim danom bila je sve gora, dok nije gotovo nestala…

Preuzmite sliku

Htjela je tetovažu tratinčice na ručnom zglobu, ali na kraju je izgledalo kao da se nikada nije tetovirala.

Mie Ford ostala je razočarana nakon što je napravila jeftinu tetovažu koja je brzo izblijedila te zbog koje je brzo požalila. Tetovažu je podijelila na svom TikTok profilu pa nasmijala mnoge, prenosi Večernji list.

Na početku je na zglobu imala jasno vidljivu tratinčicu, no s vremenom je postalo manje jasno koja je to tetovaža, jer je boja počela blijedjeti, ostavljajući samo žuti krug koji je bio središte cvijeta te nekoliko kratkih i smežuranih bijelih linija. Na kraju, tetovaža je u potpunosti izblijedila te nestala s njene ruke.

@mie.ford Tattoo journey Pt. 2 😂😂😂 Let's not do white anymore 😂 #whitetattoo #daisy #whitetattooink #faded #epicfail #lol #fyp ♬ the psycho intro gone wrong ㅠㅠ – Arielle

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te prikupio gotovo pet miliona pregleda, a mnogi su tvrdili da se to događa kada se neko odluči za jeftinijeg tattoo majstora.

“Dobra tetovaža nije jeftina. Jeftina tetovaža nije dobra”, napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Čini se kao da si je ogulila kad ti se koža ljuštila, možda se zato jedva vidi tinta.”  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,