Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Muškarci o ovome pričaju samo sa onom ženom koju vole

Preuzmite sliku

Muškarci najčešće nisu skloni verbalnom pokazivanju osjećanja poput žena.

Ako njih pitate, mnogo su im draža djela. Uostalom, ionako se kaže da djela ponekad govore više od reči, zar ne? Evo šta muškarci govore samo ženi koju vole. Zato ne čudi što će muškarci o nekim stvarima razgovarati samo sa ženom koju iskreno vole. Osim što uživa kada je u vašoj blizini, stalno vas grli i dodiruje, postoje riječi koje će vam otkriti da imate osigurano posebno mjesto u srcu svog partnera.

Boje se da će vas izgubiti

Iako se iz nekog razloga još uvijek promoviše stav da muškarci ne smiju da osjećaju strah, čak i oni kada su zaljubljeni preko glave će priznati da strahuju da će ostati bez svoje partnerice. On možda ne govori direktno o tome, vrlo lako možete shvatiti kako “diše” po tom pitanju ako ga pitate što misli kakav bi bio njegov život bez vas.

 • Traže od vas emocionalnu podršku

  I oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju emocije. Nisu svemogući iako vole ponekad da se ponašaju kao da jesu. Ipak, kada se potpuno prepuste osjećanjima, razbiće i tu barijeru i jasno vam dati do znanja kada im bude bila potrebna pomoć.

  Seksualne fantazije

  Iako su one još uvijek tabu tema u mnogim vezama, većina se nakon nekog vremena dovoljno opusti da otkrije o čemu mašta. (espreso.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,