Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mitovi o singl ženama

18 dating advice1
Preuzmite sliku

Zapravo, biti singl nije u potpunosti loša stvar, a nekima čak i prija. Zato vam razotkrivamo četiri mita koja nepravedno prate neudate i singl dame.

18 dating advice1Ko kaže da žene koje nisu u paru moraju da budu uvijek usamljene? To jednostavno nije tačno! Možda se neke od njih osjećaju usamljeno, ali definitivno ne svakodnevno. Mnoge neudate žene su sposobne da žive punim plućima. Interakcija sa mnogo ljudi, usredsređenost na školu ili posao, praćena širokim spektrom aktivnosti, a u svemu tome one zaista znaju da uživaju.

Imajte, takođe, na umu da kod singl žena postoji još uvijek želja da pronađu pravu osobu i da su strasno fokusirane na neki san koji žele da postignu.

Očajna

Da li možda zato što često postuju citate o ljubavi, tek singl žene je neko nepravedno osudio kao patetične i očajne. nema ničeg lošeg u citiranju rečenica koje otkrivaju našu savjest ili pokazuju da imamo nekakvu svijest o svijetu oko sebe. To ne mora odmah da se tumači kao krik super-očajne žene.

Dosadna

Samo ljudi koji su ljubomorni na nečiji singl status mogu da pomisle i kažu da je biti singl u stvari dosadno. Zapravo, singl osobe imaju mnogo prednosti po pitanju ljubavi. Barem još uvijek mogu da biraju sa kime žele da podijele ostatak života. Svi oni koji su još uvijek singl, takođe mogu da urade mnoge stvari koje su zabranjene onima koji su već u vezi i posvećeni su nekoj osobi. Dakle, šta je tačno dosadno u vezi nečijeg singl statusa ?

Strah od obaveza

Čekajte malo. Dakle prema ovom mitu singl žene su singl, jer se u stvari plaše obaveza i posvećivanja jednoj osobi? Ma dajte molim vas. Nisu sve singl žene prestravljene od obavezivanja ili činjenice da će im neko slomiti srce. Istina leži u tome da još uvijek nisu pronašle onog pravog sa kojim su u potpunosti kliknule. Kada se nađe onaj sa kim se osjećaju prijatno i zaslužuje njihovu ljubav, nema žene koja ne bila voljna da mu se posveti i ostari sa njim.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: