Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kakvi su sportisti u krevetu: Ovih 14 kategorija će vam otkriti koga trebate izbjegavati

Preuzmite sliku

Veliko Cosmopolitanovo istraživanje otkriva kakvi su sportisti u krevetu. Predstavljamo vam 14 kategorija koje će vam pomoći da napokon shvatite koje sportiste izbjegavati, a koji vam odgovaraju.

 • plivac
 • 1. Plivač

  Završite li u krevetu s plivačem, računajte na duge i ugodne sate zajedničkog plivanja u krevetu. Što se tiče maženja grudi, leđa, tretiranja vrata i lica, vaš partner sasvim sigurno zaslužuje medalju kakvog društva fizioterapeuta. No, nakon orgazma slijedi hlađenje. Vaš plivač će se satima izležavati u krevetu samo da bi odgodio trenutak doticanja tla, a na kraju će se izvući iz situacije riječima da ga peku oči.

  2. Ribolovac

  Muškarac kojem je najdraži hobi pecanje pravi je taktičar. Muškarac ribolovac mjesecima će vas obasipati pažnjom, poklonima i svim mogućim udicama. Nakon što se uvjeri da ste dobro zagrizli izvući će vas na kopno i pokazati vam sve vještine Kama sutre. Za njega je sinonim za ekstazu mir, a orgazmi dugi cijelu noć.

  3. Košarkaš

  Tijelo od bronce, duša od vate. Pa iako vaš košarkaš ima dobro obrijanu glavu, ruke pune tetovaža i puna usta psovki, iza čvrste fasade skriva se meka duša. Jedno obično „ne“ moglo bi baciti vašeg odabranika na pod i poljuljati romansu. Prilikom vođenja ljubavi fućkajte, navijajte i ne zaboravite – nikada ne prigovarajte.

  4. Bokser

  Naravno da će na vaš mig smrskati vašeg bivšeg, a ako želite možete si priuštiti da opsujete i komšijinog buldoga. No, kao i kod košarkaša, iza jake fasade krije se pravi mekušac. Bokser u krevetu želi da mu tepate, da ga grlite, mazite i pazite. Nemojte se začuditi ako se uskoro nađete u situaciji da mu vezete inicijale na boksericama.

  5. Teniser

  Nemojte se iznenaditi ako vaš partner teniser iz čista mira baci reket na pod i kaže da je gotovo. Volite li strastvene ugrize i poljupce, teniser je vaš idealan partner. No, zapamtite – on je naviknut da pobjeđuje, da se kroz život probija sam, tako da vas povremeno u krevetu može doživljavati i kao protivnicu, a ne kao partnericu.

  6. Hokejaš

  Dođe niotkuda, saplete vam se pod noge, vikne „cik-cak“ i vi ste njegovi. Hokejaš kao ljubavnik idealan je partner za seks nabrzaka. No, nakon postignutog cilja vaš odabranik bi mogao uzviknuti «ja sam šampion» i nestati. Sve što će vas podsjećati na njega bit će nekoliko masnica, ogrebotina i ugriza po tijelu.

  7. Nogometaš

  Koliko god se mi sprdali s pameću i stilom nogometaša, ipak ima nešto u njima. Nogometaši naime slove kao najbolji ljubavnici u krevetu. Što se tiče poza – oni mogu sve – s rukama, nogama, trbuhom, glavom, 45 minuta, pa još jednom. Uglavnom – prva liga.

  8. Golfer

  Golferi u krevetu podjednako su nezanimljivi kao i na terenu. No, volite li spore i monotone stvari – samo naprijed. Nakon što ga prvo odgojite i naučite da si čarape mora donijeti sam – možda od njega stvorite sasvim solidnog ljubavnika.

  9. Karatista

 • karatista
 • Ovog je muškarca gotovo nemoguće zavesti. Čak i da izgledate kao Cindy Crawford nećete mu uspjeti odvezati crni pojas. Muškarac karatist ima u glavi samo jedno. Ako ste vi ta jedina, pripremite se na prave pravcate rituale u krevetu – od ugodnih masaža do ukusnog sushija.

  10. Biciklist

  Muškarac biciklist radi baš sve – od pranja suđa, kupnje, kućnih popravaka, previjanja beba, no u krevetu on ne radi gotovo ništa. Prigovorite li mu da vam je u krevetu pomalo monotono, mogli biste ga izbaciti iz ravnoteže i narušiti uspjeh na sljedećem natjecanju.

  11. Jahač

  Muškarac jahač pravi je kompa. Ako treba, spava u slami, jede tri puta sedmično žitne pahuljice, nalazi ukradene torbice, popravlja pokvarene aute. Što se tiče vođenja ljubavi, vaš jahač je utjelovljenje blagosti. Ne ispuštajte ga iz ruku i ne prelazite na magarca.

  12. Snowboarder

  Volite li mlađahne tipove i razumijete njihov žargon, zatim ako uspijete otkopčati svih 17 rajfešlusa na njegovoj najnovijoj dizajnerskoj jakni, a potom i šarene hlače, mogli biste se provesti sasvim OK. Ukratko – povratak u mladost i ludost.

  13. Hrvač

  Nakon što ga utješite pravim riječima na postavljeno pitanje – draga, jesam li debeo?, vaš hrvač će se pokazati pravim mekušcem. I onda šok – čim krenete u misionarski položaj i legnete na leđa, vaš partner će skočiti na vas i viknuti – gotovo! Slijedi odlazak u kuhinju po tri kobasice i bocu piva.

  14. Sportista u više disciplina

  Ovaj muškarac može gotovo sve. Ima najduži štap, precizno pogađa sve rupe, ništa mu nije teško. Ako treba, ovaj supermen će voditi ljubav dva dana u svim mogućim pozicijama. Problem je u tome što mnogi kažu da je ova vrsta već odavno izumrla i da živi samo u šumama Amazona. (cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,