Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kako u očima muškaraca izgleda idealna vjenčanica? (FOTO)

Preuzmite sliku

Sigurno je da je pronalazak vjenčanice u kojoj će izgovoriti sudbonosno “DA” za svaku ženu jako bitan, a nije tajna da većina pripadnica nježnijeg pola još od perioda kada su bile djevojčice “zna” u kakvoj će se haljini udati. No, jeste li se ikada zapitali kako u očima muškaraca izgleda idealna vjenčanica njihove buduće supruge?

Australijski brend “Grace Loves Lace” je sproveo istraživanja koja su dala odgovor na ovo pitanje. Naime, oni su tokom 12 mjeseci ispitivali buduće mladoženje o tome u kakvoj bi vjenčanici voljeli vidjeti svoju dragu, prenosi Azra.ba.

Većina muškaraca je istaklo da žele da se njihova buduća supruga pojavi u jednostavnoj haljini koja ističe obline, a naročito grudi i pozadinu. Naime, savršena vjenčanica po izboru muškaraca je jednostavna, elegantna haljina izrađena od bijele čipke. Ima klasični gornji dio koji prijanja uz tijelo, dok se donji dio lagano širi od predjela bedara. No, ono što je svakako detalj koji je iznenadio je da je većina muškaraca dodala i to da vjenčanica treba da bude udobna.

Nakon što su skupili sve podatke, brend je dizajnirao vjenčanicu iz “muških snova”, a dali su joj ime Hart. Pogledajte kako ona izgleda. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,