Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kako u krevet odvući Lava, Bika, Vagu…

sex-izlazak
Preuzmite sliku

Vatreni znaci će Vam pružiti seks za pamćenje, samo ako Vam poptuno vjeruju i ako im sa Vama nije dosadno. Zemljani znaci se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Vodeni znaci su maštoviti, senzualni, strastveni. Oni vole seks i nije im ništa strano, ni zabranjeno.

sex-izlazak

Ovan, Lav, Strijelac

Za vatrene znake seks je igra. Ovi znaci ne vole kad im je dosadno, ne vole laži i nejasne situacije. Stavite karte na sto i doživjećete strast koja se pamti. Seks na otvorenom, u prirodi, bilo kom neobičnom mjestu će osloboditi njihove strasti. Među ovim znacima ćete naći mnogo egzibiocionista.

Savjet: Ne pritiskajte ih trivijalnim stvarima, ne gušite njihovu individualnost, jer vatra se ne smije sputavati, ne gasite” njihovu esencijalnu prirodu. Sloboda je, za njih, sinonim za seksualnost.

seks123


Bik, Djevica, Jarac

Zemljani znaci se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Moraju prvo da se vežu za nekoga, naročito Jarac, da bi se opustili u krevetu. Djevica naročito insistira na intelektualnom slaganju, na priči, njima je izgled partnera najmanje bitan. Zemljani znaci nisu prilagodljivi, teško ih je zainteresovati, a rijetko ulaze u avanture.

Savjet: Oraspoložite ih nekim gestom, potrudite se da im bude udobno i ne uljepšavajte stvari, jer ovi znaci vole realnost. Priroda, planina, dobar veš i ukusna hrana su afrodizijaci za njih.

seksi-cistacica

Blizanci, Vaga, Vodolija

Zaintrigirajte njihov um, ostvarite neku njihovu fantaziju. Ukoliko se uklopite u ideju ideala koji imaju u svojoj glavi, to će biti odlično. Ne zamarajte ih pričom, neka djela govore za sebe. Vole da pričaju o seksu, vole telefonski seks, lascivne SMS poruke.

Savjet: Vazdušne znake je lako zainteresovati, ali teško zadržati. Budite u toku sa njihovim željama i prohtjevima. Ne budite ljubomorni, to ih guši. Znajte da vam oni mogu ostvariti svaku seksualnu fantaziju, za njih nema prepraka kada je seks u pitanju.

seks zivot

Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znaci su maštoviti, senzualni, strastveni. Oni vole seks i nije im ništa strano, ni zabranjeno. Ukoliko im se dopadnete kao osoba, neće mnogo obraćati pažnju na Vaš izgled. Bitno je da ste zanimljivi, zabavni, da volite da izlazite.

Savjet: Muzika, topla čokolada, dobar film, kvalitetno vino su afrodizijaci kojima neće odoljeti. (Mondo)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: