Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Iznenadit će vas: Muškarci imaju čak šest erogenih zona

Preuzmite sliku

Ako ste mislili da samo žene imaju više erogenih zona, to nije tako. Iako većina žena misli da samo jedna tačka obara muškarce sa nogu, prevarile ste se. Ima ih čak šest.

 • poljubac-vrat-sexy
 • Muškarci su sada otkrivali njihove tajne. Složili su se da nije samo polni organ njihova slaba tačka.

  Na prvo mjesto oni su stavili usta. Na drugom mjestu su, vjerovale ili ne, uglovi usana. Naravno, svako voli ljubljenje, jer je to čin koji je prvi korak u intimnosti sa partnerom, ali očigledno ima mnogo više u ljubljenju osim dodirivanja usana.

  Mnogo muškaraca je reklo da je njima i presudno ljubljenje, jer ih ne može uzbuditi djevojka koja to ne zna da radi na pravi način.

  Na trećem mjestu je, rekli bi zajednička erogena zona, vrat. Jako je mali procenat onih koji se neće naježiti od glave do pete kada dobije dobar poljubac u vrat. Oni su dodali da im najviše prija kada se poljubac u vrat produži do ušiju.

  Na četvrtom mjestu su bradavice. Dakle, nisu samo žene one koje uzbuđuju poljubci bradavica.

  Na petom mjestu se nalazi donji dio leđa i podlaktica. Čak 800 ispitanih u Engleskoj i Južnoj Africi izjavilo je da obožava kada njihova izabranica krene sa poljubcima od vrata i ušiju, preko bradavica i podlaktica, pa na niže.

  Iako je potpuno normalno da su vam stopala najmanje atraktivna, sve učestaliji fetiš postaju upravo stopala. Ona se upravo nalaze na posljednjem, šestom mjestu erogenih zona kod muškaraca.

  Tako da, drage dame, sljedeći put se upustite u pustolovinu erogenim zonama. (zena.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,