Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Evo zašto djevojke privlače loši momci

Preuzmite sliku

Svaka djevojka bar jednom u životu pala je na nekog lošeg momka, pa se postavlja pitanje zašto ih oni privlače.

 • zavodjenje-flert
 • Loši momci kao da imaju neku posebnu moć nad ženskim srcima. Sigurni smo da je svaka od vas bar jednom u životu iskusila kako izgleda zaljubiti se u ovakvog muškarca.

  Iako sve žene žele pored sebe muškarca koji će ih poštovati i držati ih kao malo vode na dlanu, ipak neodoljivom šarmu lošeg momka teško odolijevaju. A evo i zašto:

  Karizma

  Loši momci već imaju razrađenu priču kojom će vas privući i navesti da pomislite kako ste mu jedine. Njegovo moćno oružje jeste drski pogled i nevjerovatna moć zavođenja, pa bez obzira na to da li vam udijeljuje komplimente ili koristi malo drugačiji oblik zavođenja, poželjećete da ga vidite bar još jednom..

  Nedostupnost

 • sexy4
 • Oni su uvijek pomalo neuhvatljivi. To naravno i te kako predstavlja problem u vezi sa ovakvim momkom, jer sa njim nikada niste načisto… a upravo je to ono što mnoge djevojke i privlači ovakvim momcima, ta nedostupnost. Može nas nervirati njegova zauzetost poslom ili prijateljima, ali s druge strane, upravo je to ono što nas i privlači.

  Izazov

  Loš momak neće skakati na svaku našu molbu, neće nam uvijek davati za pravo, niti klimati glavom na svaku našu izjavu. Kada im kontriramo, oni uzvraćaju udarac i izazivaju emociju i strast. I rijetko kada stavljaju tuđe potrebe ispred svojih, pa tako od njih ne možete očekivati previše ugađanja. (ljepotaizdravlje)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,