Petak, 6. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bivša ovisnica o seksu: Ne mogu pričati s muškarcima bez flertanja

Preuzmite sliku

Glumica i autorica Brianne Davis priznala je da je bila ovisnica o seksu i da je išla na odvikavanje prije deset godina.

Uprkos liječenju, Brianne tvrdi da ne može biti prijateljica s muškarcima jer je navikla koketirati sa svima.

U podcastu FML Talk ispričala je kako je sve svoje partnere varala. U jednom trenutku bila je u vezi s dva dečka istovremeno te je shvatila da ima problem i da joj je potrebna pomoć.

“Pune dvije godine imala sam dva dečka. Tri puta su me ulovili. Bila sam tako dobra lažljivica da sam se izvukla”, ispričala je Brianne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brianne Davis (@thebriannedavis)

Uvijek je voljela imati više partnera odjednom, tvrdi, i to ju je dovelo do toga da bude ovisna o seksu i ljubavi. Najveća fantazija joj je ranije bila da od nekoliko različitih muškaraca oblikuje onog “savršenog”.


“Od jednog dečka bih dobila emocionalnu sigurnost, od drugog financijsku, od trećeg seksualnu kemiju, prijateljstvo od četvrtog”, ispričala je.

Njena ovisnost počela je kad joj je bilo 13 ili 14 godina.

“U osmom razredu imala sam dečka, a kad je prvi put krenuo prema meni i poljubio me, cijelo mi se tijelo zapalilo. Od tog trenutka ja tražim taj osjećaj. To je bio početak kraja”, ispričala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brianne Davis (@thebriannedavis)

Nedavno je napisala knjigu pod nazivom Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict u kojoj je opisala sve što je doživjela. Nakon odvikavanja, Brianne je našla “onog pravog” i sad je u braku.

No i dalje ima problem s flertanjem, iako je od liječenja prošlo deset godina.

“Ne mogu imati muške prijatelje. Ne mogu razgovarati ni s konobarima bez koketiranja. Koketirala bih i s vratima da to ima smisla”, rekla je. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje