Petak, 23. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

7 neobičnih stvari koje muškarci obožavaju kod djevojaka

Postoji tek nekoliko stvari za koje znamo da jednostavno obožavaju, no postoji niz „neobičnih stvari“ koje naši partneri zapravo smatraju neodoljivima. Odlučili smo ih pitati i neki su nas odgovori poprilično iznenadili.

 • djevojka-naocale
 • Naočale

  Žene koje nose naočale za većinu su muškaraca iznimno atraktivne, zato se nemojte bojati ponosno nositi svoje trendi okvire jer vam oni to zasigurno neće zamjeriti. A tako smo ih vješto skrivali…

  Naglasak

  Ne morate biti iz neke druge zemlje kako biste mu se svidjele. Kad je riječ o naglascima, oni ih jednostavno obožavaju bez obzira na to iz koje ste regije ili grada. Bez obzira na to dijelite li isti materinji jezik ili ne, većina muškaraca priznaje kako ih oni na neki neobjašnjiv način jako privlače.

  Peškir na glavi

  Vjerovatno jedna od najneobičnijih stvari koju obožavaju je peškir na glavi nakon pranja kose. Osim što vole mokru, čistu i mirišljavu kosu, kosa umotana u peškir jednako im je privlačna. Je li vrijeme za pokretanje nekog novog trenda?

  Kad vas gleda dok se šminkate

  Jeste li se ikad pronašle u situaciji u kojoj vam je dragi pravio društvo dok ste se pripremale za večernji izlazak? Osim što su iznimno znatiželjni, raznovrsne tehnike i naša vještina u nanošenju make upa nešto je čemu se dive.

  Dok vježbate

  Mnogi muškarci uživaju u tom prizoru. Iscrpljeni izgled i znoj na koži nama se može činiti grozno, ali je za njih pravi magnet. Vaše izdanje nakon napornog treninga smatrat će vrlo seksi, pa se nemojte ustručavati. Dopustite mu da vas gleda ako on to želi ili još bolje – vježbajte zajedno.

  Vojnički uzorak

 • djevojka-vojnicki-uzorak
 • Većina muškaraca složit će se kako žena u „vojničkoj odjeći“ izgleda seksi jer podsjeća na divlju prirodu, lov i egzotične destinacije.

  Kad nosite njegovu majicu

  Neuredan izgled također je privlačan muškarcima, a posebno ako nosite njegovu majicu. Naposljetku, modna industrija je to već odavno primijetila i počastila nas vrećastom „boyfriend“ odjećom. Ipak, ništa neće zamijeniti njegovu odjeću, zar ne? (cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje