Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zauzmite svoje mjesto: Pohod na Grčku, srcem do pobjede!

bih-grckaa
Preuzmite sliku

Popularno

Početak ovogodišnjih kvalifikacija krenuo je fantastično, pomozimo našim Zmajevima da i u Atini ostvare povoljan rezultat.

\"bih-grckaa\"Nakon dvije odigrane utakmice reprezentacija BiH nalazi se na prvom mjestu sa osvojenih šest bodova iz dva susreta sa fantastičnom gol razlikom od 12:2. Za mjesec dana, tačnije 12.10.2012 naše Zmajeve očekuje i po svemu sudeći jedna od najtežih utakmica u kvalifikacijama obzirom da gostujemo u Atini kod neugodne Grčke koja takođe iz dva susreta ima maksimalan broj bodova.

Fudbalski savez Grčke odlučio je kako će 12. oktobra u sklopu trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine Bosnu i Hercegovinu ugostiti na Georgios Karaiskakis stadionu u Atini.

Upravo nedavn renoviranje obezbjedilo je Olimpijakosu nastupe na stadionu koji prema UEFA-inim kriterijima zadovoljava najviši standard, te zvaničnu ocjenu od pet zvjezdica, što ujedno predstavlja maksimalan rejting koji u ovom trenutku u Evropi zadovoljava samo 28 stadiona.

To i ne čudi obzirom da tribine kapaciteta većeg od 32.000 gledatelja mogu biti ispražnjene za svega sedam minuta, kao i da stadion posjeduje mnogobrojne pogodnosti po najmodernijim standardima, kao što je 2.500 parking mjesta, posebne VIP lože, najsavremenija sala za press konferencije, mnogobrojne prodavnice, restorani itd.

\"bih-grcka1\"

Budite dio Bosansko-Hercegovačke invazije na Atinu i dajte svoj doprinos Zmajevima u pohodu na Grčku sa samo jednim ciljem: Njenim osvajanjem i pobjedničkim povratkom sa tri osvojena boda. Prijatelji iz Sol Azura i Buena Viste kao i mnogo puta do sada pripremili su ponude za vjerne naše navijače koji žele biti dio jedne od najvažnijih utakmica za našu reprezentaciju. U ponudi su putovanja Avionom kao i Autobusom a na vam je da odaberete jedan od ponuđenih programa te polako počnete sa zagrijavanjem jer vrijeme za polazak brzo će da dođe.

Sve informacije u vezi putovanja u Atinu na kvalifikacionu utakmicu Grčka – BiH, možete potražiti na oficijelnoj facebook fan stranici Sol Azur & Buena Vista, putem oficijelnog web portala, ali i putem redakcije web portala Tuzlanski.ba

Sponzorisano / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: