Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Tuzli danas svečano otvoren McDonald's restoran (FOTO)

mcdonalds-otvaranje-tuzla3
Preuzmite sliku

Popularno

Veliki broj mladih, nestrpljivo je čekao da McDonald's otvori svoja vrata za posjetioce… 

mcdonalds-otvaranje-tuzla3

Najpoznatiji svjetski lanac brze prehrane McDonald's restoran danas u 11 sati otvorio je svoja vrata i građanima Tuzle. McDonald's restoran u Tuzli je četvrti u BiH a jedan od 32.000 restorana koliko ih trenutno ima u svijetu, lociranih u preko 190 zemalja.

mcdonalds-otvaranje-tuzla7

Treba napomenuti da su Albanija, Armenija, Vatikan i Bosna i Hercegovina bile jedine Evropske zemlje u kojima McDonald's nije imao svoje restorane, a glavni razlog je što ovaj poznati lanac restorana ne želi poslovati u zemljama velike stope nezaposlenosti i sive ekonomije.

mcdonalds-otvaranje-tuzla9

Restoran u Tuzli nalazi se na trenutno jednoj od najatraktivnijih lokacija u samom centru Tuzle u novoizdrađenom Avaz Robot Centru.

mcdonalds-otvaranje-tuzla4

McDonald's u Tuzli prostire se na 800 kvadrata, a posao je dobilo skoro 50 radnika koji će raditi u dvije smjene. Presjecanje vrpce obavili su Safet Husanović, pomoćnik načelnika općine Tuzla za razvoj, poduzetnišvo i društvene djelatnosti i Mehmed Pozderac, direktor McDonald's restorana u BiH.

mc-donalds12

Kada je u pitanju franšiza najpopularnijeg svjetskog restorana brze prehrane od svega striktno navedenog, najviše se potencira na jednom uslovu: Lokacija! Sudeći po tome, lokacija na kojoj je otvoren McDonald's u Tuzli je sigurno trenutno i najbolja u našem gradu. Pogledajte i više fotografija sa otvaranja:

{igallery id=”2773” cid=”185” pid=”1” type=”classic” children=”1” showmenu=”1” tags=”” limit=”20”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: