Subota, 24. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanka Merima se slikala sa tri prsta, izazvala oštre reakcije na Facebooku

tuzlanska-tri1
Preuzmite sliku

Popularno

U komentarima ispod fotografije nalazi se na stotine osuđujućih komentara…

tuzlanska-tri1

U kratkom periodu od svega nekoliko minuta stiglo nam je preko 10 vaših poruka sa ovom fotografijom. Nakon što smo provjerili njenu vjerodostojnost kao i identitet osobe sa iste, vijest ćemo podijeliti sa vama.

Danas se na društvenoj mreži Facebook pojavila fotografija koju je objavila naša sugrađanka (ime i prezime poznato redakciji) nedugo nakon toga u komentarima fotografije pojavili su se brojni osuđujući komentari poznanika ali i drugih korisnika ove društvene mreže. Fotografija je nastala u Beogradu a tačnu lokaciju ne znamo.

Našoj sugrađanki u komentarima apsolutno niko nije “prebacivao” činjenicu što se slikala pored zastave Srbije, ali način kao i sve drugo na i oko nje asocira na brojne fotografije karakteristične za Srbijansku mladež opterećenu proteklim vremenima i isticanjem svog porijeka uz neizostavnu dozu mržnje prema drugima i drugačijima. Nažalost postoje i oni koji u ovome ne vide ništa loše.

Nakon velikog broja oštrih reakcija i pogrdnih komentara, dotična je ipak odlučila odgovarati na brojne komentare te na taj način pokušati objasniti svoj gest, prenosimo neke od njih:

statusi-tuzlanka1

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: