Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Splićanin zaradio milione klađenjem, prijetili mu likvidacijom, nema niti dana radnog staža!

mladic-25
Preuzmite sliku

Popularno

Iako je njegova kladioničarska priča bila aktuelna još 2007. još uvijek ga mnogi spominju, neki su i pokušali krenuti njegovim putem, ali rijetki su uspjeli… Red je da se svi skupa prisjetimo Cara! 

mladic-25Splićanin Mario Milić (25) završio je srednju trgovačku školu, nema nijednog dana radnog staža, ali na svom računu ipak ima milioune kuna. Ovaj profesionalni kladioničar sedam godina zarađuje goleme svote klađenjem najviše na nogomet, tenis i košarku.

– U klađenje me uveo pokojni prijatelj Živko Kaćunić zvani Mesar, koji mi je posudio 40.000 kuna. Oplodio sam ih s nekoliko miliona – kaže mladić, koji je prije nekoliko godina uspio kupiti dva stana u središtu Splita. Kaže kako radi po 12 sati na dan te da je ovo težak posao. Zbog velikih dobitaka zovu ga Car, ali našao se i na meti hrvatskih i engleskih “bookmakera”.

– Tužim kladionicu Derby jer ne žele isplatiti 260.000 kuna. Sa Stanley betom se sporim oko 250.00 kuna, a sad mi je i engleska net-kladionica Sporting bet zabranila klađenje.

– Englezima sam uzeo oko 300.000 eura. Isplaćivali su mi dobitke uz upozorenje da igram sumnjive utakmice, no prije dva mjeseca optužili su me da širim igračku mrežu. Čak su mi zaprijetili likvidacijom – kaže Milić.

car

Savjet: Morate pratiti kvote i “visiti” na internetu

Savjetujući igračima koji se klade, Mario sugeriše da moraju pratiti kvote i biti dosta vremena aktivni na internetu.

– Igračima bih poručio kako im bilteni ništa ne znače, kao ni tabele i njihove statistike. Najvažnije je biti na internetu, pratiti pad kvote i reagovati u pravo vrijeme. Još treba gledati i Aziju jer tamo se obavljaju velike uplate…

Na tiketu najviše tri do četiri para

– Uvijek treba igrati isti ulog, nikada smanjivati niti povećavati, i da ukupna kvota iznosi između 2.00 i 4.00. Na tiketu treba biti najviše tri do četiri para – kaže Milić.

24sata / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: