Petak, 1. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Lokalni lider u proizvodnji metalnih i čeličnih konstrukcija

Preuzmite sliku

Kompanija Bruderherz&CO d.o.o. Lukavac osnovana je 2021. godine, te je kao relativno mlada kompanija za vrlo kratko vrijeme prepoznata na lokalnom nivou.

Kao rezultat kvalitetnog rada i predanosti ostvarene su značajne saradnje sa velikim i značajnim kompanijama GIKIL Lukavac i SISECAM Soda Lukavac, a također je uspostavljena saradnja i sa austrijskom kompanijom BPAS GmbH.

Osnovna djelatnost kompanije je izrada i montaža metalnih i čeličnih konstrukcija, izgradnja cjevovoda i nosača cjevovoda, montaža i remont dijelova konstrukcija, usluge zavarivanja, nabavka specijalne opreme za naše kupce kao što su: opruge, prirubnice, željeznički pribor i pragovi, rezervoari itd.

Bruderherz&CO d.o.o. trenutno broji blizu 40 radnika i taj broj je u stalnom porastu zbog ekspanzije i obima posla koji je ove godine zabilježen. Treba napomenuti, da je 2023. godina nadmašila sva očekivanja kada je u pitanju poslovanje kompanije i prema planiranim poslovima do kraja godine zabilježit će se rast prometa u odnosnu na prethodnu godinu za  cca. 600 %. To je dovoljan pokazatelj predanosti, kvalitetnog rada i potencijala koji ova kompanija posjeduje.

Kompanija Bruderherz&CO nudi usluge kao što su projektovanje, proizvodnja, transport, montaža te održavanje metalnih konstrukcija koje se koriste u različitim industrijama kao što su građevinarstvo, infrastruktura, energetika, industrijska postrojenja i slično. Kompanija ima inženjere koji dizajniraju konstrukcije u skladu sa specifičnim zahtjevima klijenata a zatim se metalne komponente proizvode u radionici prije transporta na lokaciju gdje se obavlja montaža. Održavanje može biti dio usluga nakon montaže kako bi se osigurala dugotrajnost konstrukcija.

Bruderherz&CO d.o.o. Lukavac spada u jednu od brzorastućih kompanija u Bosni i Hercegovini, koja je na tržište došla sa inovativnim idejama i pristupom koji ih razlikuje od konkurencije po proizvodima, uslugama i poslovnom modelu.

  • Prateći svjetske standarde i kvalitetu, način rada i fleksibilnost velikih kompanija predstavilo je ovu kompaniju kao simbol kvalitete i vrhunske usluge. Mala kompanija u velikom usponu poput ove ima posvećene timove koji djeli istu viziju i rade zajedno kako bi ostvarili ciljeve kompanije. Važno je da ova kompanija gradi reputaciju kvalitetnog  rada, poštujući standard kvaliteta i sigurnosti što u velikom obimu privlači nove klijente i poslovne partnere kao i omogućava rast poslovanja.

    Kompanija Bruderherz&CO d.o.o. Lukavac radi na usavršavanju tehnika, investiranju u opremu i tehnologiju, prihvatanju izazova i mogućnosti, i ovakva kompanija predstavlja izuzetno dinamičan dio poslovnog svijeta, dolaze sa svježim idejama na tržište, inovativnim pristupima mjenjajući postojeći pejzaž industrije.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje