Utorak, 3. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

‘Supermen iz Čevljanovića’ otkrio: Veliki sam ljubitelj adrenalinske vožnje

Preuzmite sliku

Fotografija sa koride u Čevljanovićima postala je regionalni hit. Muškarac koji se u društvu djevojke izvio poput supremena izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Neki ga kude, mnogi bodre, a kako se on osjeća dan nakon što je njegova fotografija postala regionalni pa i svjetski hit ispričao je u razgovoru za N1.

Đenan Numanović porijeklom je iz sela u okolini Čevljanovića. Na koridu je došao tokom odmora jer živi i radi vani.

“Vozim kamione, pa iskoristim priliku da dođem na odmor kada je korida u toku, jer je to naša tradicija” kaže Đenan u razgovoru za N1.

Fotografija je izazvala mnogo komentara, a kako se Đenan osjeća nakon svih tih komentara ispriča je u jednom dahu:

“Osjećam se super, mnogo je više onih pozitivnih komentara nego onih negativnih. Postao sam viralan. Nisam očekivao, a sve se desilo slučajno. Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji. Svuda po svijetu koristim priliku da se vozim i izvodim neke akrobacije. Majicu sam skinuo, da objasnim onima koji komentarišu negativno, samo iz razloga da je lanci ringišpila ne bi pokidali.”

  • Jedna vožnja sa prijateljicom, kako kaže, promijenila mu je život preko noći.

    “Svi zovu, portali i novine, da gostujem i ispričam šta se dešava. Organizatori drugih korida već me pozivaju da dođem. Ti moraš doći, sad si viralan, tako mi kažu”, ispričao je Đenan.

  • Dodao je i da mu je sve što se dešavalo jako simpatično i da mu njegov “trenutak slave” prija, a da ga negativni komentari ne dotiču.

    “I oni koji me negativno komentarišu me nasmijavaju, javim im se i našalim na svoj račun ako treba, sve je ovo dio zabave”, poručio je Đenan, vozač kamiona, pozitivac.

    Veseli i raspričani Đenan očito uživa u pažnji koju je izazvao. Jedan krug na ringišpilu je sve zavrtio.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje