Četvrtak, 26. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Elzina Pirić u euforičnom raspoloženju: Sunce je usijalo u Banovićima kad je Mevla rodila Mirsada Kukića

Mnogobrojne rekacije na društvenim mrežama izazvao je video sa predizbornog skupa Pokreta demokratske akcije koji je održan sinoć u Banovići Selu.

Naime, federalna zastupnica Elzina Pirić u svom obraćanju prisutnima u euforičnom raspoloženju govorila je o stranačkom vođi Mirsadu Kukiću.

Pirić je između ostalog kazala da Banovići Selo pripada srcu Mirsada Kukića, istaknuvši da je sunce usijalo u ovoj općini onoga dana kada ga je majka Mevla rodila.

“Banovići Selo ne mogu pripadati nikome, osim srcu Mirsada Kukića. Mirsad Kukić je lider u Banovićima. Samo je jednog Bog poslao s neba nama. Pogledao nas je davne ’58 i usijalo je sunce u Banovićima. Tog dana Mevla je rodila Mirsada Kukića i nijednog više”, kazala je Pirić, što je naišlo na ovacije velikog broja prisutnih simpatizera i članova PDA.

Na sinoćenjm skupu predstavljen je i kandidat ove stranke za načelnika općine Banovići kao i kandidati za tamošnje Općinsko vijeće.

Da je predizborni skup PDA u Banovićima održan suprotno svim epidemiološkim preporukama o kojima mjesecima slušamo pokazuje i video prilog objavljen na Facebook stranici ove stranke. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje